Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POPIJU PIVO DA IM JE LAKŠE'

Srbin oštro optužuje: Sve je to namješteno protiv Novaka već godinama! Sve ih znam!

Foto: PIXSELL
1/5
15.07.2021.
u 20:32

Novak zna po svakom turniru sve te likove. Oni ih ponekad promjene, ali sve su to isti provokatori. Jako zanimljivo, rijetko isprovociraju Rafu, a nikada Rogera, ali Novaka - redovno!

Bivši izbornik Davis Cup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, potpuno je otvoreno pričao o svemu što sputava Novaka Šokovića, što na terenu, što van njega. 

"Radio sam intervju kada je Novak imao 13 godina. Bio sam na US Openu sa Zimonjićem koji je tada igrao parove. Pričao sam o srpskom tenisu i Nenadu, a onda sam na kraju rekao da u Beogradu imamo klinca koji se zove Novak Đoković i koji će za nekoliko godina osvojiti US Open", prisjetio se Obradović u razgovoru za Mondo.rs.

Đoković je to proročanstvo ispunio 2011. godine, a onda je samo nastavio nizati titule i uspjehe pa se izjednačio s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom osvojivši svoj 20. grand slam na nedavno završenom Wimbledonu.

"Ja sam njega namjerno 'provocirao' na treninzima, davao sam mu više nego što je potrebno. Sve je trpio, vidjelo se tada da ima mentalnu snagu da izdrži sve, i što treba i što ne treba kako bi stigao do cilja", prisjetio se Obradović Novakovih početaka, a onda i Rogera Federera iz malo daljeg doba.

"Federera jako dobro poznajem i prije nego što se Novak pojavio. Na tu osobnost puno utječu mediji, način odgoja. Federer je isprepleten, morate shvatiti da kad pričate o Švicarcu, vi ne znate govorite li o Nijemcu, Francuzu ili Talijanu. To je jedan specifičan um, a Federer ima i peti karakter koji se zove 'majka iz Južne Afrike'. Prema tome, njega treba gledati kao jako kompleksnu osobnost i uzeti u obzir utjecaj njegove žene koja je Slovakinja. Federera koji je skup šest nacija vidite po ponašanju i nekim izjavama da je skroz pogubljen. On sam ne zna ni tko je, ni što je. S te psihološke strane ga razumijem, konstatirao je Obradović.

POGLEDAJTE VIDEO: Goran Ivanišević ulazi u Kuću slavnih

Poznato je kako ni publika nije uvijek naklonjena Novaku, a ovako to vidi bivši izbornik:

"Uvijek su to isti likovi na turnirima koji prozivaju Novaka. Oni su tu namjerno stavljeni, a prije meča su se prilično napili piva da bi lakše odradili posao. Novak zna po svakom turniru sve te likove. Oni ih ponekad promjene, ali sve su to isti provokatori. Jako zanimljivo, rijetko isprovociraju Rafu, a nikada Rogera, ali Novaka - redovno! Vidio sam ja te likove znam ih, borimo se s tim godinama, ali Novak nema problema s tim", zaključio je Obradović.

Foto: Reuters

Komentara 21

Avatar Tata1208
Tata1208
22:08 15.07.2021.

Još su tri i pol sata do ponoći, Hrvati vas ljubazno mole da još danas objavite barem četiri-pet ovih vrhunskih ekspertiza o zapadnim turčinima. Fala unapred.

Avatar Psychlist
Psychlist
22:32 15.07.2021.

Dobro se Federer snalazi za nekog tko se pogubio.

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
18:30 17.07.2021.

Šteta što takav pošten pripadnik crnogorske naconalne manjine u Srbiji uvijek biva uvučen u neku srpsku spletku..nešto kao turska sapunica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije