Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan debi

Srbin Grujić oduševio Liverpool: Lovren mi puno pomaže, hvala mu!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.07.2016.
u 10:19

- Najviše vremena provodim s Lazarom Markovićem i Dejanom Lovrenom. Odličan odnos imamo i njihovo prisustvo mi puno znači

Marko Grujić, bivši nogometaš Crvene zvezde, prije nekoliko dana debitirao je u priajteljskom susretu za Liverpool i odmah oduševio. Zabio je gol i izborio jedanaesterac, a poslije utakmice trener Jürgen Klopp hvalio ga je na sav glas.

- Spavao sam dobro i normalno nakon toga. Vrlo brzo poslije tog susreta sam spustio početnu euforiju jer shvaćam da prijateljske utakmice nisu realan pokazatelj. Drago mi je zbog dobrog debija, naravno, ali ne želim sada živjeti u oblacima jer zaista nema razloga. Tek je počela moja karijera u Liverpoolu i imoram još puno raditi i trenirati.

Grujiću je u prilagodbi pomogao sunarodnjak Lazar Marković, ali i Hrvat Dejan Lovren.

- Najviše vremena provodim s Lazarom Markovićem i Dejanom Lovrenom. Odličan odnos imamo i njihovo prisustvo mi puno znači, kao i njihovi savjeti. Iskusniji su, duže su ovdje i mogu mi pomoći. Hvala im na tome.

Komentara 9

DU
Deleted user
12:09 19.07.2016.

Ne vidi zašto je to tema i što je tu čudno, ljudi sportaši si pomažu u karijeri je li pri tom nacionalna pripadnost uopče bitna, po meni nije.

TI
tiiiikru
11:06 19.07.2016.

pa kad je to tvoj buraz

DU
Deleted user
11:30 19.07.2016.

samo fali naš eu sosed da smo komplet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije