Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od SP-a?

Srbijanski izvor iz Fife: Šimunić će dobiti najmanje pet utakmice kazne

joe šimunić
Marko Lukunić/PIXSELL
30.11.2013.
u 16:46

Kazni li doista Fifa Šimunića s pet utakmica zabrane, to praktički znači da branič Dinama neće vidjeti Svjetsko prvenstvo.

Fifa će sljedeći tjedan odlučiti o kazni Josipa Šimunića zbog skandiranja na Maksimiru, a sudeći prema izvorima iz Srbije iskusni hrvatski branič će dobiti najmanje pet utakmica suspenzije.

"Fifa je u svibnju donijela odluku o pooštravanju kazne za rasizam, a to sporazumijeva i nacionalizma. Najblaža kazna je pet utakmica suspenzije. Šimuniću prijeti kazna od šest utakmica neigranja za reprezentaciju", citira Tanjug pisanje Blica koji se poziva na izvor u sjedištu Fife.

Kazna prijeti i savezu.

"HNS bi mogao dvije utakmice u sljedećim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo odigrati bez publike", navodi se.

Kazni li doista Fifa Šimunića s pet utakmica zabrane, to praktički znači da branič Dinama neće vidjeti Svjetsko prvenstvo. U tom bi slučaju mogao zaigrati tek u polufinalu SP-a.

>> Iseljenici skupljaju novac za Šimunićevu kaznu

Komentara 66

DU
Deleted user
18:39 30.11.2013.

Kako bi bili sretni da Šimunić dobije kaznu a najsretniji da Hrvatska uopće ne ide u Brazil. Nitko više te piše o tom uspjehu nego Šimuniću, što bi još bilo da je kojim slučajem podigao desnu ruku.

DT
dturina
17:24 30.11.2013.

Bitno je da ste vi Srbi dobili cijelo SP kazne.

OB
obrežan
17:17 30.11.2013.

I kako je baš njihov "izvor" to saznao? Puste li želje...Joe, legendo, samo ti mirno spremaj torbe za SP i Brazil!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije