Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Srbijanski huligani iz Genove mogu dobiti i do 15 godina zatvora

\'A man identified as Ivan Bogdanov (2nd L), a Serbian national team supporter who is believed to be the ringleader of crowd violence, is detained outside the Luigi Ferraris stadium in Genoa October 1
Reuters
15.12.2010.
u 11:16

Tužilaštvo Genove tražilo je da se osmorici srbijanskih navijača, koji su uhićeni nakon nereda prije i za kvalifikacijske utakmice za EP reprezentacija Italije i Srbije, sudi po hitnom postupku

Četvorica huligana, među kojima je i Ivan Bogdanov, optuženi su za niz krivičnih djela i mogli bi dobiti kaznu zatvora od tri do 15 godina. Tereti ih se da su 12. listopada na stadionu Luigi Ferraris uništavali imovinu, nanosili ozljede, pružali otpor službenoj osobi te posjedovali i koristili opasne predmete. Ostala četvorica navijača optuženi su za manje ozbiljne prekršaje.

Komentara 5

MG
mgodek2
12:52 15.12.2010.

Evo nam divan primjer kako treba sa huliganima. Ali to mi ne možemo koristiti, jer dolazi iz mrske nam Srbije. Ništa, bolje da naši dečki i dalje razijaju gdje stignu i koga stignu. Uostalom oni to sve rade zbog nabujalih osjećaja domoljublja.

KA
karambita
14:02 15.12.2010.

Ma nista ispod 15godina, tako da se tim usijanim glavama vec jednom pokaze da nije svijet njihov

SA
santos008
14:51 15.12.2010.

Svako voli vise .Neka im onda daju vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije