Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KRAJA TRAGEDIJAMA

VIDEO Srbija plače: Vozač (38) sletio s mosta i poginuo, iza njega ostala dva sina

Facebook/Screenshot
30.05.2021.
u 20:25

Vozilo se na autodromu Beranovac kod Kraljeva, a do nesreće je dolo kada su četvorica natjecatelja pokušala proći preko malenog i uskog mosta koji nije bio dobro osiguran

Vozač trkaćih automobila Vladimir Šekularac (38) iz Aleksandrovca poginuo je u Srbiji u velikoj tragediji na utrci koju je organizirao Sportski auto i karting savez Srbije. 

Vozilo se na autodromu Beranovac kod Kraljeva, a do nesreće je dolo kada su četvorica natjecatelja pokušala proći preko malenog i uskog mosta koji nije bio dobro osiguran. Nažalost, automobili su se naguravali, a tragično je završio upravo Šekularac koji je sletio s mosta nakon što su ga protivnici izgurali. 

Utrka je prekinuta, a vozača su pokušali izvući iz smrskanog automobila. Kada su ga izvukli, prevezli su ga u obližnju bolnicu u Kraljevu, ali je podlegao ozljedama, javlja Kurir. 

Utrka više nije nastavljena, vozači su samo Šekularcu u čast odvozili počasni krug.

Vladimir je iza sebe ostavio dva sina i suprugu.

- Bio je čovjek. Bio je otac dva sinčića, suprug za primjer. Ljubav prema automobilima naslijedio je od pokojnog oca - govore Vladimirovi sumještani o njemu.

Inače, otac mu je preminuo 16. veljače ove godine.

Ključne riječi

Komentara 3

IK
ivan.katic57
10:33 31.05.2021.

Ja bi te motosportove ukinuo. pokoj dusi poginuĺom. Nabijati gas nije pametno.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
05:20 31.05.2021.

ok?

KR
Krotila
21:38 30.05.2021.

Pokoj mu dušu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije