Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europsko prvenstvo

Srbija iznenadila Dansku

Ilustracija
Foto: DPA/Pixsell
04.12.2018.
u 23:25

Rukometašice Srbije ovom pobjedom su si priskrbile dva boda u drugom krugu

Rukometašice Srbije iznenađujuće su pobijedile Dansku s 30:25 u posljednjoj utakmici 3. kola A skupine na Europskom prvenstvu u Francuskoj i tako si priskrbile dva boda u drugom krugu. Toliko ih prenose Dankinje i Šveđanke iz ove grupe, a isto toliko će i iz skupine B prenijeti domaćin Francuska zahvaljujući pobjedi nad Crnom Gorom od 25:20.

Reprezentacije iz skupina A i B u drugom će krugu činiti skupinu 1 u kojoj će Rusija startati sa maksimalna četiri boda, dok će po dva imati Srbija, Švedska, Francuska i Danska. Crna Gora će krenuti bez bodova.

Domaćin ove skupine bit će Nantes, a 6. prosinca su na rasporedu dvoboji Danska - Francuska i Švedska - Crna Gora.

U srijedu su na programu utakmice posljednjeg kola u skupinama C i D, a Hrvatska će reprezentacija pokušati popraviti rezultatski dojam iz prva dva kola protiv reprezentacije Nizozemske, koja je osigurala prvo mjesto i četiri boda za sljedeći krug.

Dvoboj u Montbeliardu na rasporedu je od 18 sati. 

Komentara 1

AL
altruist
06:55 05.12.2018.

Cestitke Vecernjaku i njegovim novinarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije