Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POSLJEDNJI TRENUTAK

Srbi uoči utakmice s Hrvatskom napravili veliku promjenu, a kriva je Crvena zvezda

09.04.2019.
u 13:57

Ipak, problemi su se javili kada su košarkaši Crvene zvezde pobjedom nad Partizanom izborili finale ABA lige, a upravo je druga utakmica finala na rasporedu 11. travnja u navedenoj dvorani

Rukometaši Srbije i Hrvatske trebali su 11. travnja u dvorani Aleksandra Nikolića (popularnom Pioniru) odigrati kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. godine .

Ipak, problemi su se javili kada su košarkaši Crvene zvezde pobjedom nad Partizanom izborili finale ABA lige, a upravo je prva utakmica finala na rasporedu 12. travnja u navedenoj dvorani. 

Čini se kako se ipak došlo do kompromisa, ako je vjerovati predsjednik Sportskog društva Crvena zvezda Nebojši Čoviću

- Bilo je nesporazuma oko dvorane 'Pionir', nisu nas možda očekivali u finalu. Da se malo našalimo. Obje utakmice se igraju u 'Pioniru'. Osigurani su treninzi u 'Pioniru'. Futsal i rukomet su premješteni u Stark Arenu. Hvala predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nogometnom i rukometnom Savezu. Igrat ćemo kod svoje kuće - poručio je Čović na konferenciji za medije.

>>> Pogledajte kako je policija spriječila incident kada je Budimpeštom pored hrvatskih navijača prošao mladić sa zastavom Srbije

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Django
Django
15:15 09.04.2019.

Tak im je svejedno gdje igraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije