Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR ČLANA KRIZNOG STOŽERA
Povratak na članak

Srbi komentirali priče da je Đokovićev dokument o testiranju lažiran

Član srbijanskog stožera rekao je kako mu je žao što se Đoković nije cijepio, navodeći ipak da "živimo u slobodnom društvu" i da on osobno prihvaća "sve moguće različitosti".

Komentari 7

SV
Sveznadar
20:05 14.01.2022.

Osobno virujem da je dokument izvoran, e sad, jeli taj dokument temeljen na testu za Covid ili je namjesten. Meni više miriše ovo drugo.

VL
IS
istina00
14:00 15.01.2022.

normalno da je muljaža...da đoko nije zakleti antivakser bila bi druga priča, a ovako je jasno o čemu se radi, pogotovo što je nakon tobože pozitivnog testa snimljen u puno situacija u javnosti i to bez maske...a tobože je bio pozitivan na testu! i da bude jasno, nemam ništa ni protiv đokovića niti srba, nego protiv njegovog licemjerja jer ako si antivakser onda budi antivakser do kraja, a ne muljati kako bi mogao igrati na turniru i pobrati pare!

VL
VK
vječni krojf
09:31 15.01.2022.

Već bi bilo dovoljno o Đokoviću,iskoče Već čak i iz paštete.

VL
RO
rokoxy1
15:13 15.01.2022.

Nole je reko da je pozitivan ,on nije bio sigurno pozitivan na Koronu. To je prava stvarnost.

VL
RO
rokoxy1
15:11 15.01.2022.

Nije bio pozitivan (pozitivan test se nosi uz sebe kad se putuje kao dokaz)nego nakon sto je nego nakon sto je vidio da je stari test stariji od 6mjeseci ,onda je mislio da je potvrad iz Australije ona prva da da moze do putovat nejmu biti dovoljna ,kad je vidio da nije islo ,onda je nazvao da mu posalju potvrdu preko veze a nije razmisljo u to momentu da je bio Aktivan cijlo to vrijem ,da spasi ljude iz Srbije i sebe rekne da je bio pozitivan hodao sto je neistina.

VL
RA
radolizem
00:19 15.01.2022.

Sama činjenica da je bilo čija COVID potvrda otišla u medije je dno-dna! Nedopustivo je te stvari javno objavljivati jer interes javnosti nije i ne može biti nečiji medicinski karton. to su vrlo osobne stvari jer sutra ostavlja mogućnost da za neku sportašicu objave ginekološki nalaz u kojem će stajati da boluje od neke spolno prenosive bolesti. Ako je Djoković nešto lažirao, onda je na sudu da dokaže falsifikat i da mu izrekne kaznu. Opet, bez javne objave detalja, tj. PCR testa. Dokazi iz sudskog spisa nisu za objavu, unatoč javnom interesu, kao što nikada nisu objavili sudsko-medicinsko vještačenje mnogi monstruma i ubojica. Recimo Norvaženin Anders Behring Breivik je ubio 69 ljudi i nikada nisu objavili medicinsku dokumentaciju koja se nalazi u sudskom spisu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.