Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TADIĆ NESTRPLJIV

Srbe ne impresionira pun stadion: Umirit ćemo navijače na Maksimiru

Njemačka - Srbija (1)
Reuters/PIXSELL
07.03.2013.
u 16:22

– Nastojat ćemo uspješnim potezima umiriti tamošnje navijače – kaže Dušan Tadić

Dušan Tadić u kratko se vrijeme prometnuo u jednog od glavnih igrača srpske reprezentacije. Ofenzivni veznjak Twentea jedan je od aduta izbornika Siniše Mihajlovića i jedva čeka 22. ožujka i utakmicu protiv Hrvatske.

– Kad će više krenuti lopta – nestrpljiv je Tadić iako nije htio prognozirati ishod utakmice. Pun Maksimir previše ga ne impresionira.

– Podrška Hrvatima može, ali ne mora biti opterećenje za nas. Nastojat ćemo uspješnim potezima umiriti tamošnje navijače. Naravno, ako se pokaže prilika za to – rekao je Tadić za Večernje novosti.

Što misli o hrvatskoj reprezentaciji?

– Riječ je o iskusnim i provjerenim igračima, brojni igraju u velikim europskim klubovima. Ali to nam ne treba biti opterećenje, nas Srba ima gotovo podjednako među kremom.

Je li vidio Modrićev pogodak Manchesteru?

– Sjajan pogodak, Luka je majstor.

Komentara 6

DM
DM2008
18:17 07.03.2013.

Ako će umiriti Maksimir morati će te i zabiti a to baš i ne umijete.. Ako izbacimo utakmice protiv Walesa i Cipra, statistika kaže da je Srbija u posljednjih 13 utakmica zabili svega 5 golova. Respekt!

ME
melinda
18:31 07.03.2013.

Vrlo korektna izjava nadam se da pametnjakovici sa nase strane nece provocirati razno raznim izvodenjima pocetnoga udarca i da ce ova tekma biti sportskoga a ne politickoga karaktera.Pustimo politiku i naviajmo sportski bez pominjanja vukovara ili srbi oluje to je bilo pa proslo treba se okrenuti mirnom suzivotu bez mrznje bez obzira na vjeru

IN
insignia
18:42 07.03.2013.

Vjerujem da ćete se suzdržati od simbola tri prsta.. Dovoljno je i 1 : 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije