Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA Nastavljaju se vaterpolska uzbuđenja

Sraz neporaženih u Gružu, žapci s POŠK-om

Foto: Renato Branđolica
import
24.10.2008.
u 16:01

S jedne strane kostur hrvatske reprezentacije: Vićan, Bošković, Marković, Smodlaka, Joković, Bušlje i Sandro Sukno pojačani američkim kapetanom Tonyem Azevedom, a s druge crnogorski reprezentativci Ivović, Gojković, Radović, Vukčević i Ščepanović pojačani Kanađaninom Grahamom te Hrvatima Jelačom, Elezom i Perčinićem. Oba kluba ove će godine igrati i u vaterpolskoj Euroligi tako da neka posebna najava za derbi susret 5. kola Jadranske lige između dubrovačkog Juga CO i Jadrana iz Herceg-Novog nije ni potrebna.

- Mi smo u Duisburgu pokazali da smo u dobroj formi, a do sada nismo izgubili ni jednu utakmicu u sezoni. Jadran je nezgodna momčad, ali Jug je u svakoj utakmici u Gružu favorit i logično je da idemo na pobjedu pred, nadam se, ispunjenim gledalištem - pozvao je navijače na utakmicu kapetan Juga Miho Bošković iako bi i bez njegove najave Gruž bio popunjen. Utakmica protiv bilo kojeg od crnogorskih klubova dodatni je naboj.

Raspored - 5. kolo: Jug CO - Jadran CKB (HN) (19), Jadran (ST) - Medveščak (19), Koper - Primorac (19), Mladost - POŠK (18), Primorje EB - Budvanska rivijera (20), Šibenik NCP - Mornar BS (19).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije