Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas drugo kolo Jadranske lige

Sraz naših predstavnika Medveščaka i Mornara u Europskom kupu

\'19.10.2010., bazen PVC Mladost na Savi, Zagreb - Jadranska vaterpolo liga, 1. kolo, HAVK Mladost - VK Medvescak. Nikola Samodol, Vanja Udovicic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
27.09.2011.
u 13:03

Crnogorci prenose susret Jadran (HN) - Jug. Vaterpola na hrvatskim televizijama zasad nema jer po prijenosu treba platiti 25.000 kuna

Drugo kolo regionalne Jadranske vaterpolske lige, koje se igra u srijedu, donosi niz zanimljivih susreta. Međususjedski derbi igra se u Herceg Novome gdje domaćin Jadran dočekuje dubrovački Jug. Ta utakmica počinje u 19 sati uz izravan prijenos na Crnogorskoj televiziji.

Vaterpolskih prijenosa na hrvatskim televizijama zasad nema, iako se govorilo o tome da će Sportska televizija u svakom kolu prenositi po jedan susret. No, teret produkcije (oko 25.000 kuna po prijenosu) prevaljen je na Jadransku ligu a ona tog novca nema.

- Željeli smo barem 10 prijenosa, tako da svaki klub barem jednom bude na televiziji, a to je oko 250.000 kuna. Taj novac zasad nemamo - kaže povjerenik lige Milivoj Bebić.

Zanimljiv će biti i dvoboj naših predstavnika u Eurokupu, Medveščaka i Mornara, na plivalištu u Utrini u 20.45 sati.

- Mornar je dokazao da je iznimno jak, da ima dobru momčad u kojoj prednjače Oreb, Antonijević, Ban, Marinić Kragić i odlični vratar Bijač. Dat ćemo sve od sebe, pa ćemo vidjeti koliko mu možemo parirati - najavio je učitelj medvjeda Damir Vincek.

Ostali parovi: Jadran (S) - Primorac (19.30), Šibenik - Budva (19.30), POŠK - Primorje (21), Pro Recco - Koper 16:4.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije