Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA NAJPROMETNIJEM KRIŽANJU

Sramotne poruke! U Splitu osvanuo uvredljiv grafit protiv Luke Modrića

Modrić grafit
Foto: Dalmatinski portal
1/6
26.09.2018.
u 11:13

Grafit je na mjestu s kojega se ljeti izvještava o velikim gužvama u prometu u Splitu. Osim toga, autor je poruku napisao na engleskom jeziku jer je očito želio da ga razumiju i stranci

U Splitu je osvanuo ružan grafit protiv Luke Modrića koji je u ponedjeljak dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta.

Poruka u kojoj se vrijeđa hrvatski kapetan napisana je na zidu na križanju Ulice slobode i Zvonimirove, piše Dalmatinski portal. 

To je mjesto s kojega se ljeti izvještava o velikim gužvama u prometu u Splitu. Osim toga, autor je grafit napisao na engleskom jeziku jer je očito želio da ga razumiju i stranci.

Modrić je i službeno najbolji igrač na svijetu u izboru Fife, ali mu dio navijača ne može zaboraviti vezu sa Zdravkom Mamićem koja je završila i sudskim optužnicama.

>> Pogledajte video s Lukom Modrićem

Ključne riječi

Komentara 162

LU
luli
11:22 26.09.2018.

Super vam je grad, mala jugoslavija, ne možete smislit hrvatski uspjeh!

PU
paul-umpe
11:31 26.09.2018.

zato ja vise ne navijam za Hajduk jer to nije vise onak Hajuk kojeg ja znam.Ovi u Splitu su kao Dubioza i TBF kontra svega samo nisu kontra zutog i bjelog.

Avatar komentatorx
komentatorx
11:31 26.09.2018.

Mala varoš puna kompleksa. Luka je broj 1 - Amen !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije