Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO SMATRAMO ŠTETNIM'

Hajduk objasnio zašto nije čestitao Modriću na nagradi

Luka Modrić Fifa The Best
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
26.09.2018.
u 08:21

"Kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim."

Luki Modriću na osvajanju Fifine nagrade The Best za najboljeg igrača svijeta čestitale su brojne poznate osobe i klubovi. No, čestitka nije stigla iz Hajduka, a s Poljuda su objasnili zašto.

"Polako, ali vrlo ozbiljno poprima apsurdnu, a bit ćemo toliko slobodni pa kazati i smiješnu konotaciju svaka situacija oko toga tko je kome, kako, zašto i zbog čega na nečemu čestitao ili možda nije. Isto tako, sada već pa kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim.

HNK Hajduk čestitao je i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz klub ili grad Split. Bilo kakvo trgovanje jeftinim poenima nas ne zanima", stoji u objavi Hajduka na Facebook profilu.

>> Pogledajte video o Luki Modriću

Ključne riječi

Komentara 118

GO
Gomila
08:50 26.09.2018.

Hajdukovac sam bio od rodjenja ali ovo sta cujem riga me se

BK
branko-kockica
08:31 26.09.2018.

"HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz klub ili grad Split. " A prije samo deset dana: HNK Hajduk Split 16. rujna u 20:02 · "Čestitamo hrvatskoj teniskojj reprezentaciji na ulasku u finale Davis Cupa! " Na koji način je hrvatska Davis Cup reprezentacija vezana uz Split, osim što je jedan od najmanje bitnih igrača iz Splita?

GO
Gomila
08:48 26.09.2018.

Sv Duje spasi nam hajduka od budala I kokosara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije