Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\'mou camp\'
Povratak na članak

Sputao Ronaldov ego i postao Veličanstveni

Uđe li Real u finale Lige prvaka, Mourinho može postati prvi trener u povijesti koji je s tri kluba osvajao to natjecanje...

Komentari 9

LO
loza
23:09 22.04.2012.

Znate što bi trebalo biti smješno, ali nije, žalosno je što ovaj čovjek stalno priča da se bori protiv sviju, protiv cijele nogometne scene. I ono što je najžalosnije u pravu je. Neznam kakvo je stanje bilo u svijetu ali kod nas prelazak Moruinja komentirali su riječima, propast Reala, bunker Real, Real neće igrati nogomet, publika će ga otjerati. U nepunih mjeseca dana osvojio je ligu pravaka i takva sranja o njemu su odredom pričali hrvatski nogometi stručnjaci, u većini slučajeva proslavljeni igrači. Čak su počeli bili omaložavati njegov uspjeh sa interom, da lako je osvojiti ligu pravaku sa najboljom momčadi na svijetu. Da su osvojili ligu pravaka igrajuči antinogomet. Jedina poetska pravda u cijeloj priči jest da te ljude više ne zovu da komentiraju njegov rad.

VL
PE
peljar
23:27 22.04.2012.

Smiješno je da ovaj ****** od trenera uopće izaziva bilo čiju pažnju, kao što je smiješno da obična igra uopće izaziva bilo čiju pozornost. Real? Barcelona? Itd. Samo cirkus i ništa više.

VL
OL
olovka
23:34 22.04.2012.

Smijesno je , sto mi bijednici zaljubljeni u fudbalsku loptu , sa prostora bivse Jugoslavije , nemamo mogucnosti da gledamo fudbalske utakmice , a lakrdiju imamo i u dvoristu kad se dijeca zajebavaju .

VL
Učitelj
07:21 23.04.2012.

bunkeraš murinjo u dvije sezone ima prvi i treći broj golova po sezoni u povijesti španjolske lige. a da nije bunkeraš valjda bi zabili 200 ove godine i 185 lani.

VL
OB
-obrisani-
08:40 23.04.2012.

TIPOVI ZA KLADJENJE!!!! MINIMALNI KOEFICIJENT 5.00 SVAKI DAN!!!! PROLAZNOST 90%,ZARADITE DO 10 000 KUNA MJESECNO!!!! KONTAKT: PICKERTIPS@GMAIL.COM

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
10:10 23.04.2012.

Ja sam ovo napisal već nekoliko puta. Mourinho mi se svidio odavno baš zato jer je s različitim klubovima igrao različitim stilovima i formacijama....i osvajao trofeje. To što su ga neki pljuvali je samo čisti jal ili totalni diletantizam. Porto je ekipa s kojom je bilo daleko teže nešto postići nego s ostalim ekipama pa je uspio, a potom je i Chelsea pretvorio u respektabilnu ekipu i na kraju Inter (koji je potrošil valjda najviše novca za pojačanja zadnjih 20 let).....Real je samo šlag na torti koju baš ne dobiva bilo tko u ruke.

VL
PA
pavel1001
10:13 23.04.2012.

Dobit ćete vi od Bayerna porciju u srijedu jazavci umišljeni!

VL
Avatar usainbolt
usainbolt
10:17 23.04.2012.

Kolko puta treba reći da nije piquet nego pique -.-

VL
VV
velerov_vrt
15:21 23.04.2012.

Europa je puna izvanrednih trenera,ali..samo je jedan Mourinho. Možda je on ponekad arogantan,introvertan,ali,šta god tko o njemu mislio,u stanju je od nadprosječne momčadi sa jednom još arogantnijom zvijezdom(Ronaldo)stvoriti savršenu mašinu koja je u stanju i ovu nebesku ekipu Barce bacitii na koljena i to usred Barcelone.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.