Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI DETALJ

Srpski mediji: Ovo je sramota o kojoj bruji svijet i dokaz da su svi protiv Đokovića

Tenisač
Printscreen
25.03.2022.
u 12:52

"Svjedoci smo dvostrukih standarda i različitih primjena sankcija na ista pravila. Jasno je da principi u tenisu ne vrijede za sve."

Američki tenisač Jenson Brooksby s 3:6, 6:2, 6:3 pobijedio je Federica Coriju na Mastersu u Miamiju, no u odlučujućem setu kažnjen je oduzimanjem gema nakon što je ljutito bacio reket i pogodio skupljača lopti. Video te situacije pogledajte OVDJE.

A taj se detalj s meča vrti po brojnim srpskim portalima koji smatraju da je riječ o nepravdi. Naime, Novak Đoković 2020. godine diskvalificiran je u četvrtom kolu US Opena nakon što je nehotično lopticom pogodio linijsku sutkinju. Srpski mediji smatraju da se radi o dvostrukim mjerilima.

"Sramota o kojoj bruji cijeli svijet! Još jedan dokaz da su svi protiv Novaka", naslov je na portalu Alo, dok Kurir navodi:

"Svjedoci smo dvostrukih standarda i različitih primjena sankcija na ista pravila. Jasno je da principi u tenisu ne vrijede za sve. Dok su Novaka danima optuživali u medijima, prikazujući ga kao "najveće zlo ovoga svijeta", o mladom i nadobudnom Jensonu Brooksbyju nitko nije napisao ni riječi."

>> Pogledajte i izjave Ante Budimira na okupljanju vatrenih


 
Ključne riječi

Komentara 21

HR
HREN0VKA
14:33 25.03.2022.

Srbima su svi krivi, Hrvati, Slovenci, Bosanci, Hercegovci, Albanci, Makedonci, Crnogorci. Laže Haag koji ih je osudio na 1200 godina zatvora, laže Amerika koja ih je bombardirala, laže NATO, laže EU, laže Vatikan. Istinu govore samo Milošević, Šešelj, Arkan, Legija, Kristijan Golubović, Darko Šarić, Joca Amsterdam, Velja Nevolja, Olivera Ćirković, Zemunska mafija, Pink Panteri, Rusija, Putin, itd.

Avatar Django
Django
14:01 25.03.2022.

Ne shvaćam baš poantu, ali me uvijek iznova fascinira kako u Srbiji smatraju da je neka bezvezna vijest ili članak u bilo kojim novinama u svijetu djelo od državnog značaja i da takav članak valjda pišu obavještajci u svrhu specijalnog rata. Misle, ako je kod njih tako da je tako i u drugim državama.

DM
drazen.muhvic
13:53 25.03.2022.

Opet "belosvetska zavera"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije