Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAN SASTANAK

Sprema li se senzacija: Kinezi će obnoviti kultni hrvatski stadion?!

Kantrida
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
10.04.2019.
u 17:56

"Od dolaska u klub aktualna uprava ulaže znatne napore kako bi se ispunili uvjeti da se HNK Rijeka vrati na povijesnu lokaciju svog stadiona. O rezultatima ovih nastojanja javnost će biti pravodobno obaviještena", poručili su iz Rijeke

Kinesko izaslanstvo ovih dana boravi u Hrvatskoj na poziv premijera Andreja Plenkovića i tom je prigodom niz bilateralnih sporazuma. Između ostalog raspravljalo se i o kineskim investicijama u hrvatski sport.

Jedna kineska delegacija posjetila je i Rijeku, a ugostio ih je Damir Mišković. Prvi čovjek riječkog prvoligaša razgovarao je o izgradnji novog stadiona na Kantridi.

O svemu su se službeno oglasili iz HNK Rijeke:

"Predstavnici tvrtke Stadion Kantrida d.o.o. koja upravlja sportskom infrastrukturom koju koristi HNK Rijeka kao i predstavnici kluba, kako smo to već u više navrata naglašavali, intenzivno razgovaraju s potencijalnim investitorima o izgradnji stadiona na Kantridi.

Od dolaska u klub aktualna uprava ulaže znatne napore kako bi se ispunili uvjeti da se HNK Rijeka vrati na povijesnu lokaciju svog stadiona. O rezultatima ovih nastojanja javnost će biti pravodobno obaviještena."

Indikativno je to što se Mišković već treći put sastao s kineskim investitorima u vezi Kantride. Podsjećamo, Rijeka je 2015. preselila na stadion Rujevicu što dio navijača nikad nije prihvatio jer smatraju da je Kantrida njihov dom.

>> Pogledajte razgovor s Milanom Mandarićem

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Jopa
Jopa
19:12 10.04.2019.

Odlično, ako Rusi i Kinezi mogu graditi u Njemačkoj i Engleskoj, zašto nebi i u Hrvatskoj.

TR
tramontana
20:06 10.04.2019.

Kinezi će doći i onda iz aviona bacati šolde. E ludi narode. Naplatiti će oni svaki dolar po visokoj cijeni.

HH
Hrvoje Hrk !!
22:34 10.04.2019.

Ja bi njima dao da vode komplet drzavu, ove iz sabora i vlade na burzu i njih postavio da budu glavni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije