Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE IH

Sprema se katastrofa za Hrvate! Mandžo doznao loše vijesti, ali tu nije kraj

Mandžukić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
08.07.2019.
u 08:34

Talijansko izdanje popularnog portala Goal piše da su crno-bijeli otpisali Marija Mandžukića i Marka Pjacu. Obojici je poručeno da mogu potražiti nove klubove.

Čini se da će Juventus u idućoj sezoni biti bez hrvatskih nogometaša. Naime, talijansko izdanje popularnog portala Goal piše da su crno-bijeli otpisali Marija Mandžukića i Marka Pjacu. Obojici je poručeno da mogu potražiti nove klubove.

Novi trener Maurizio Sarri ovaj tjedan počinje pripreme s Juventusom, a u talijanskim medijima nagađa se kako će odmah primijeniti novi sustav igre, 4-3-1-2, u odnosu na Allegrijeve 3-5-2 i 4-3-3, te kako u idealnih 11 nema više mjesta za Marija Mandžukića. 

Mandžukić u Juventusu igra od 2015. godine i od tada je ubilježio 117 nastupa i zabio 30 golova. Ranije je nastupao za Atletico, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 89 utakmica i zabio 33 gola, a nakon srebra na SP-u u Rusiji oprostio se od vatrenog dresa. 

Goal piše da bi karijeru mogao nastaviti u Bundesligi. Proteklih dana mediji su izvještavali da bi ga Borussia Dortmund rado vidjela u svojoj momčadi.

Što se tiče Marka Pjace, on je formalno igrač Juventusa, ali je bio na posudbama u Schalkeu i Fiorentini. Napadač, 24-godišnjak, iza sebe ima dvije teške ozljede, što je uvelike zaustavilo njegov razvoj.

Komentara 16

Avatar Keep_calm
Keep_calm
09:32 08.07.2019.

Katastrofa je jedino u tome što se neke novine i dalje zovu Večernji list. To neprestano zbunjuje Hrvate, jer su nekad imali respektabilne novine s tim nazivom.

PI
pinkec
08:53 08.07.2019.

Vaše gatke nikad se nisu ostvarile, niti će! Možete samo plakati i kukati!

ZR
Ze Roberto u
09:12 08.07.2019.

Za mene je katastrofa naslov ovog članka......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije