Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'rukomet u slobodnom padu'
Povratak na članak

Šprem i Metličić ogorčeni nakon poraza rukometaša: Razbili su nas kao da smo se skupili prekjučer!

Umirovljeni rukometaš i sadašnji stručni komentator razočaran je predstavnom izabranika Hrvoja Horvata

Komentari 17

FO
fouche541
22:59 13.01.2023.

To je tako jer nemamo rukometnu ligu.Ako nemamo jaku ligu mi od kud oni misle dobivati kvalitetne igrače.Ovu ligu koju igra Zagreb je liga za bedake i ništa ne donosi hrvatskom rukometu.

VL
Avatar MilanaMAKARSKA
MilanaMAKARSKA
09:32 14.01.2023.

Treba Linu Cervara vratiti i doniti bistu Tudjmana iz Makarske u dvoranu i glavatog Šolu na gol . Horvatu ugovor produziti jos diset godina . I Dragu Cosica dovisti na Rtl. I Tomsona da im piva dok se svi raspada.

VL
KO
koraknaprijed
04:57 14.01.2023.

Prestati,prespori i bez izbornika,vratiti se kući i restart cijele reprezentacije.

VL
DE
derin
01:17 14.01.2023.

Gdje su sad oni "pametnjakovići" koji su prije godine dana kritizirali Peru u svih šesnaest jer je rekao istinu, sad samo šute i gledaju kako postajemo prosječna reprezentacija. Znači u utakmici koja ti je mogla vjerojatno donijeti direktno četvrtfinale i Olimpijske igre, lik stavlja dva debitanta na gol, najboljeg golmana ostavlja na klupi, a Šegu nije ni zvao. Obrana katastrofa i u napadu nikakve ideje. Ali odavno smo pisali da ovaj Horvat nema kvalitet za izbornika izgleda i da nam treba pravi, dokazani stručnjak. Pa Egipćane trenira Španjolac. Ali tko sluša i šljivi kritike, ekipa po svom, onda se ide samo dolje. Tako da ovo nije iznenađenje, biti će još gore. A gdje su još Štrlek, Marić!? Pa mi nemamo ni juniorsku ligu u rukometu izgleda. A gdje su nestali Split, Metković, Zamet!? Koliko su reprezentativca stvorili ti klubovi samo!? Sve je to posljedica lošeg vođenja rukometa i sporta. Samo u nas se plaća porez na ulaganje ili sponzoriranje sporta. A bez dobrih klubova nema ni novih igrača. I u nekim ligama izgleda postoje vječni prvaci. Isto tako i nogomet će doživjeti drastičan pad kad Modrić i Perišić odu, jer i tamo su nestale brojne male sredine koje su dale brojne reprezentativce ala Marsonia, Cibalia, Zadar, Varteks.

VL
AL
Alen1001
13:00 14.01.2023.

Nemojte sada vratare prozivati - jasno, u rukometu je za pobjedu potrebno 12-ak obrana, ali sinoć su Egipćani praktično imali slobodan šut na gol. Obrana kao da nije postojala. Mozda je to sve problem u kvaliteti igrača, mozda u pripremimi ili sl. Ali kada pogledam hrvatske klubove, onda i nije čudno, da kvalitet manjka. Dvorane zjape prazne, 200-300 gledalaca skupe rijetke ekipe. I sada se svi čude: Zašto....

VL
Đ5
đeki 515
11:29 14.01.2023.

Horvata i golmane poslati doma jer nam ne trebaju.

VL
Avatar わさびWasabiわさび
わさびWasabiわさび
05:55 14.01.2023.

Budimo iskreni. Ovo je naša realnost. Dvorane izgrađene za europsko rukometno prvenstvo su ili prazne ili se u njima radi sve osim igra i trenira rukomet. Postojećih dvorana je premalo, pa ih rukometni klubovi dijele sa drugima što rezultira da je satnica za treninge rukometnih klubova preprepre,,,,premala. Rukomet je i dalje kod nas sport trećeg reda (ako i trećeg), medijski i sponzorima nezanimljiv. Prilike za njegovu popularizaciju i omasovljenje, (a time i za odvlačenje mladeži od kompova, kafića i ulice) dok je muška reprezentacija ( a kamoli ženska) postizala super rezultate nismo iskoristili. Naravno da se u takvoj atmosferi ne stvaraju ni novi igrači, a pogotovo kvalitetni igrači. I nije takvo stanje od sinoć, negogo je kraj počeo još prije dvije tri godine. I bojim se da smo ga dosegli. Gotovo je!,Isto kao i sa košarkom, a bojim se da će biti i s vaterpolom. Nažalost, ovo je kraj hr rukometa. Šteta!

VL
BU
Budni
10:08 14.01.2023.

Bravo legende! Pojedinci si nisu zavrijedili da budu ispod Hrvatske zastave!

VL
VO
Volimrukomet
06:23 14.01.2023.

Kad bude trener imao viziju svoje igre bit će nešto. Kad budemo imali sistem koji paše izboru igrača bit će nešto. Imamo igrače a nemamo čovjeka sa vizijom. Bravo Pero već dugo pokazujes na to ali što je sa tvojimim partnerom iz Akademije Metlicic Balic,izgleda je nema ni on.

VL
BO
borveli
00:57 14.01.2023.

Dali je Horvatova sestra u mirovini ili je još aktivna. Jer ova dvojica su se razbahatila ne razmišljajući o posljedicama

VL
DU
Deleted user
23:24 13.01.2023.

Uh, neću moći spavati od muke noćas:-))

VL
KA
kažemja
23:24 13.01.2023.

Eto,zato ti ne laprdaš.

VL
BE
Berri
01:58 14.01.2023.

Stara i nemoćna reprezentacija. Gojun, Musa, Duvnjak, Karačić...mislim da je prosjek 35 godina. Još samo im fali Zlatko Horvat i Marin Šego da prosjek godina bude 37.

VL
L7
l7
09:59 14.01.2023.

Bravo

VL
UL
ulica
23:37 13.01.2023.

ne mogu herceg bosanci igrati za hrvatsku jer nije to njihova domovina, a i egipćani su im zemljaci iz turskog doba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.