Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽALIO JE

Sportski novinar dobio otkaz jer nije dao glas Jokiću u utrci za najboljeg igrača NBA lige?

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers
Kirby Lee/REUTERS
01.08.2023.
u 11:03

Mark Johnson morao je otići iz uglednog ESPN-a, a o svemu je pratitelje obavijestio na Twitteru

ESPN je odlučio kako Mark Johnson, bivši košarkaš i dugogodišnji analitičar, više neće raditi za njih poslije 15 godina. Johnson je ostao nemalo iznenađen takvom odlukom, objavio je na društvenim mrežama kako više nije dio ESPN ekipe, ali nije otkrio razloge njegovog otkaza. Međutim, javnost pretpostavlja da mu je presudilo to što Nikoli Jokiću nije dao niti bod u glasovanju za MVP-ja NBA lige. 

Njegov čudan odabir osudile se NBA legende poput Charlesa Barkleya i Shaquillea O'Neala koji su rekli da je 'idiotom', a Jackson se nakon svega i ispričao, ali to mu očigledno nije pomoglo da zadrži posao.

- Jutros sam, neočekivano, obaviješten da moje usluge više nisu potrebne ESPN-u. Iako šokiran i užasnut iznenadnim postupkom, želio bih se zahvaliti ESPN-u i cijelom osoblju NBA ESPN ekipe što su mi omogućili da budem dio organizacije posljednjih 15 godina -  obavijestio je Jackson na Twitteru.

VEZANI ČLANCI:

- Napravio sam grešku svojim MVP glasanjem, ispričavam se Denver Nuggetsima i Nikoli Jokiću. Ne samo da je Jokić legitimni MVP kandidat koji je zaslužio moj glas, već je i jedan od najvećih svih vremena. Još jednom se ispričavam - nedavno je uputio poruku isprike koja ipak nije uvažena kod njegovih poslodavaca.

 

 

Komentara 1

CV
cvaljo
11:29 01.08.2023.

Već sam se uplašio da će proći dan bez vijesti o Jokiću. Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije