Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUROVA REALNOST
Povratak na članak

Sportska politika Dinama postaje upitna: Izvan udarne postave nema velike kvalitete

Plavi su pokupovali u zadnjih godinu dana “pola lige”, nagomilali kadar, pa se onda moralo rješavati dijela igrača jer 40, 50 ih ne može živjeti pod krovom svlačionice prve momčadi.

Komentari 31

MO
Moskovija
10:30 23.08.2021.

nije problem kadar dinama nego loš kadar na klupi!!! krznar, mikić, peternac uništili su ovu momčad, prepolovili im virjednost i napravili od dinama lovinu za sve klubove HNL-a, umjesto da je obratno! što bi tomić iz rijeke napravio s dinamovim kadrom ili trener istre? rasturali bi u HNL-i, pregazili sheriff i bez problema ušli u LP! dinamo ima kadar da može složiti 2 konkurentne momčadi za vrh HNL-a, ali ih nema tko voditi, to je problem, a ne igrački kadar!!!

VL
Avatar propast agresoru!
propast agresoru!
10:35 23.08.2021.

igrački kadar je odličan, jedino sad zbog ozljeda treba pojačati obranu i problem bi bio riješen kad bi dinamo imao kvalitetnog trenera, ali nažalost nema !?!? da je to dinamo II, onda OK, ali ovako je tragedija što je napravio od odlične momčadi koja je prije samo par mjeseci rasturala u EL

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
11:48 23.08.2021.

u tim prinovama ima supr igraca i talenata ali to stvarno nema vrijednosti jer oni dobivaju svakih 5-6 mjeseci 10 minuta a sa tim oni ne mogu biti pravi jer sa tom malom ponekad minutazom oni nemogu doci do natjecaliskeke forme ni do nekog vrijednog iskustva i mogu oni biti jako veliki talenti ali bez igre nece postici nis i to je nesto poput Majera koji kod druga Bjelice nije dobivao minutazu i nije bio nis ali kod Mamica, znalca je dobio minutazu i postao jedan od najboljih igraca, nesto poput Jakica koji je na pocetku kiksal ali Mamic je vjerovao u njega i danas je Jakic jedan od najvrednijih igraca na njegovoj poziciji

VL
AN
Anemija
11:45 23.08.2021.

Može li mi netko objasniti zašto Leovac više ne igra???

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
14:34 23.08.2021.

Nadite mi klub koji ima trenera i upravu u zatvoru , stadion u rusevinama , navijace koji su protiv i gradonacelnika isto tako , i da ima rezultate , dobro da uopce postoji

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:31 23.08.2021.

Halo, ne smiju treneri, bez obzira što ne igraju biti zapušteni i pretili, pa moraju na treninzima raditi s tim igračima, trebaju moći potrčati, vodit igrače pri rastrčavanju, a bojim se da Peternac, koji je zadužen za napadače teško da može i koračati i kako da on radi s napadačima? Drugo, ne znači da ako je netko dobar u Lokomotivi, Gorici ili drugom klubu, automatski biti odličan i u Dinamu, gdje su očekivanja puno veća i gdje je pritisak na igrače ogroman, zato će neki, koji su čvrstog karaktera ispasti pojačanja za Dinamo, a neki će izgledati kao da su zalutali u nogomet!

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
12:01 23.08.2021.

Sad još dovedite udrugu "Dinamo je naš ".

VL
OK
okolokere
13:06 23.08.2021.

Robert Junaci na zadatku. Tko od njega očekuje analizu bolje mu je da čita izvještaj zadnjeg sastanka Radničkog savjeta tvornice Šimecki!

VL
ST
stefj
13:36 23.08.2021.

I dalje je Krznar najveći problem, no slažem se da je i uprava trenutno izgubljena, jer, ne samo da je trener problem, već je prilikom dovođenja i otpisa igraća napravljeno dosta promašaja... Ako i zanemarimo "mlade nade", koje su upitnee budućnosti, koji je smisao dovođenja Čopa na postojećih 5 napadača? Nije dovedeno niti jedno pojačanje, a prodan je Majer, bez kojeg ionako loša taktika izgleda katastrofalno... Da struka ne valja kompletno, pokazuje i to da je hrpa igrača stalno ozlijeđena, to je još jedan detalj. Od svih do sada utakmica, jedino ona protiv Hr. Dragovoljca može dobiti prolaznu ocjenu, no to je klub koji do sada nije osvojio niti jedan bod. Sve ostalo je bilo traljavo, na silu, sreću, jedva, a ne može se reći da je ždrijeb bio težak... Ej, pa ovaj Dinamo, sa skoro istim igračima kao prošle godine, kanta je za napucavanje jedne Moldavske ekipe. Mislim da nema boljeg dokaza da struka ne valja...

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:19 25.08.2021.

Od kada je Z. Mamić odlelujao ,a igrali su lijep nogomet ,a Krznar i ekipa igraju sve gore i gore do neprepoznatljivosti.

VL
PP
plavac plavi
12:26 23.08.2021.

Sve već viđeno!! Junaci radi svoj prljavi posao prije važne Dinamove utakmice!! Treba unijeti dodatni nemir u Dinamove redove, da ne bi slučajno "nabrijani" pozitivom i velikom odlučnošću, pobijedili dovoljnom razlikom i prošli u Ligu prvaka!!

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:38 23.08.2021.

Dinamo kupuje samo da kupuje pa šalje u Reku na kaljenje kako bi pružili žestok otpor Osijeku i svima koji su mu konkurencija, ima pravo Bjelica i to kažem ja navijačica dinama

VL
DM
drazen.muhvic
11:25 24.08.2021.

Kažu problem im je lijevi bočni?! Melnjak je slobodan igrač. Ionako je Leovcu dosadno trenirati u drugoj momčadi, pa neka mu pridruže panja sličnog njemu...

VL
Avatar javorko
javorko
13:49 23.08.2021.

troler by Mamic Zdravko--

VL
Avatar javorko
javorko
12:47 23.08.2021.

sportska poltika brace Mamic tako treba glasiti clanak..sve sto je poteklo od njih je laz i obmana

VL
MA
matkopeic
12:11 23.08.2021.

Dragi Robert I ostali novinari,...vrijeme je da svi akceptiramo Činjenicu da je nogomet veliki bussines i da je novac/profit pokretač tog cijelog cirkusa. Jasno da mi navijači vjerujemo u klupske ambleme i navijam za iste...to je ta iracionalnosti koja je također uz profit sastavni dio nogometa. Tak da tvoje Čuđenje oko odabira i kupovine igrača nema smisla, jer su isti namijenjeni za daljnju prodaju.... Nema predaje.

VL
ST
sttipe
11:38 23.08.2021.

Umro glavni sponzor. Našeg novca.

VL
UV
uvijekžedan
11:53 23.08.2021.

opet će se mijenjati daljinski upravljač, međutim, niš od svega, kola su krenula nizbrdo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.