Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP
Povratak na članak

Splitska policija na nogama! Počele kontrole uoči utakmice

Policajci u uniformi i 'civilu' pojačano su nazočni na splitskim ulicama, budući da se prvi dolasci navijača očekuju tijekom poslijepodneva

Komentari 14

SS
sokac sa drave
11:37 10.10.2019.

mado-zasto da se igra u Splitu gdje nisu pozeljni ako u prvih jedanaest nema osam hajdukovaca.Odnosi se netrebaju nista poboljsavati ima u hrvatskoj dosta gradova gdje se moze igrati uz 100% podrsku navijaca.Inace je zalosno da nam imputiras krah drzave zbog Mamica,Sukera i Sirica.Neznam gdje zivis ali si prespavao najveci uspjeh naseg nogometa drugo mjesto na svijetu u rusiji.Hvala Sukeru i Mamicu sto su nam podarili taj uspjeh i digli nam nacionalni ponos u nebesa.A nu.

VL
ER
EroK
09:32 10.10.2019.

Policiji su poznati plačenici neprijatelja za izazivanje incidenata, neka ih uhiti i zatvori za 3 dana prije utakmice, za vrijeme utakmice i dan nakon utakmice. Jedni te isti huligani za novac, rade neugodnosti na svim utakmicama. Vrijeme je da sese zaustave i pošteno kazne zatvorom i novčano. Novčano neka plate 30-to dnevno zatvorsko uzdržavanje.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
13:54 09.10.2019.

Tko je doveo do ovoga da nacionalna reprezentacija nije dobro dosla u Split? Stadion ce biti pun , pola pune bosanci i hercegovci..... i to je sve u redu ali nije u redu da dobar dio naroda mrzi svoju reorezentaciju iako je stanje malo bolje od kad je bjegubac od pravosudja Zdravko Mamić u izgnanstvu.

VL
SS
sokac sa drave
13:59 09.10.2019.

Nece biti nereda posto ce u Splitu biti pet tisuca policajaca a u blizoj okolici desetak tisuca vojske.Biti ce mirni kao bubice nisu oni bas ti kada je protivnik u istom ili vecem broju.

VL
Avatar opara1
opara1
13:41 09.10.2019.

Polako gospodo ,, polako gospodo ,, daleko je mirovina ,,,,

VL
TR
tramontana
14:24 09.10.2019.

Opet policija kasni. Tribala je pripreme početi odma u petomu misecu.

VL
SV
SveJeUzalud
15:43 09.10.2019.

.....policija povodom ovog susreta....ima sigurnosnu vježbu koja je najvažnija zadaća...pokazno zanimanje....a torcida će napraviti što je naumila.....htjeli ne htjeli....

VL
Avatar MADO
MADO
15:08 09.10.2019.

Reprezentacija je zadnjih 20 godina odigrala 66 utakmica u Hrvatskoj, od toga su samo 1 utakmicu odigrali u Splitu, reprezentacija takoreći nije nogom kročila u Dalmaciju od kad je preminuo Franjo Tuđman. Prema tome realno će trebati jako puno godina dok se poprave odnosi, nadam se da nije kasno, žalosno je što su od ove države napravili Mamić, Širić, Šuker, itd.

VL
MC
McCroat
15:57 09.10.2019.

Koliko kosta ovaj predizborni skup HDZ-a i Kolinde I to osiguranje da se pokaze fiktivnomjedinstvo Podjelit ulaznicice podobnima Maltretirat građane ,legitimirat na svakom koraku. Odigrajte tu tekmu poslikajte se s Kolindom i otiđite vie.

VL
MC
McCroat
16:06 09.10.2019.

Torcida i osttali Ultrasi nejdu na tekmu Cut ce se pjesma mađarskih Ultrasa mladež HDZ-a sam zna od Mile Kitica jhitove Ali ajd nece bit baklji i kazni atmosfera ko u Minsku ha ha Bit ce zanimljivo gledat te izmisljeneene navijace kako ce ih Mađari izdominirat..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.