Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvrat s Brondbyjem

Euforija u Splitu: Cijeli Poljud rasprodan u samo 24 sata!

Poljud, Torcida
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/11
01.08.2017.
u 19:25

Hajduk je priopćio da je broj aktivnih članova u 2017. godini - 30.871.

Prodaja ulaznica za uzvratni susret trećeg pretkola Europske lige između Hajduka i Brondbyja počela je jučer u 17 sati i u samo 24 sata rasprodane su sve ulaznice!

Ukupno je planulo 26.850 ulaznica, a eventualno se može računati da će sutra navečer u prodaju biti puštene one ulaznice koje sutra ne preuzmu pretplatnici te mali dio na dan utakmice, piše Slobodna Dalmacija. Kapacitet Poljuda za ovu utakmicu trebao bi biti oko 30 tisuća mjesta.

 

Zbog kazne Uefe nije se prodavao jugoistočni sektor s oko 1500 mjesta, a toliko mjesta ostat će prazno i zbog tampon zone između gostujućih i domaćih navijača na sektoru B.

Na klupskoj blagajni unutar stadiona u sat i pol dugom redu čekali su brojni poznati igrači Hajduka poput Zorana Vujovića, Hrvoja Vejića, Nikice Cukrova, Mate Bilića, pa čak i pomoćni trener prve momčadi Vik Lalić. Došao je u red kako bi kupio ulaznicu za obitelj i prijatelje, pišu 24sata.

Spomenimo i kako je Hajduk danas priopćio da je broj aktivnih članova u 2017. godini - 30.871!

Komentara 34

Avatar petrolio
petrolio
11:58 02.08.2017.

ajmo sad baklje, petarde, uvrede, izljevi mržnje, pokažite da imate muda i da vam neće nekakva uefa određivati kako ćete vi navijati u svom dvorištu! to je temperament i dišpet koje ne može birokracija ugušiti i koji ima primat nad mozgom! aaaeeeeee

PI
Pikador
21:18 01.08.2017.

Čemu uporna mržnja ?? +++++++++++++++++++++ Tema je utakmica Hajduka a odmah se skreće na mržnju prema Mamiću i HNS baš mzato što su bolji . Zašto uvijek kada se spomene Mamić izvire čista i neutemeljena mržnja. U medijima pa ia i VL se pravi pritisak da vrši LINČ prema Mamiću, jer on je navodno crna ovca , a stvarnost upravo suprotna. Svi pa i novinar bi htjeli biti Mamić, steći imutak, raditi privatno sebi po volji, ali zato treba imati barem neke sposobnosti, a toga nema pa se zavidno laje . Mamić je stvorio ili bar pronašao mnoge nogometne talente, osvojio sa Dinamom 7 državnih prvenstava za redom i nekoliko kupova i to sad linčom treba „za

DI
Diesel
19:37 01.08.2017.

Ovi sa bakljama su stvarno krkani deluxe 100%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije