Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revija

Split će biti domaćin Svjetskih igara borilačkih sportova

MMA
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
16.07.2016.
u 15:00

U Sportskoj dvorani Visoka biti će održana natjecanja u više borilačkih stilova gdje će posjetitelji moći uživati u borbama u ringu te na tatamiju u različitim borilačkim sportovima poput sve popularnijeg MMA, grapplinga, jujitse, K1 i point fightinga

U organizaciji MMA Teama Uragan te uz pokroviteljstvo Predsjednice RH gđe Kolinde Grabar Kitarović, županije Splitsko-dalmatinske, Turističke zajednice splitsko-dalmatinske županije i grada Splita od 23. do 24. srpnja ove godine grad Split biti će domaćin Svjetskih igara borilačkih sportova (WMAG 2016).

Na natjecanju se očekuju nastupi većeg broja sportaša iz više država a prema najavi organizatora, osim  iz Hrvatske, zasada su prijavljeni natjecatelji iz BiH, Španjolske, Rusije, Srbije, Turkmenistana, Turske, Ukrajine, Irana, Azerbajdžana, Egipta, dok se očekuje kako će broj prijava odnosno država rasti kako se bude bližio datum održavanja turnira. 

Tako će u Sportskoj dvorani Visoka biti održana natjecanja u više borilačkih stilova gdje će posjetitelji moći uživati u borbama u ringu te na tatamiju u različitim borilačkim sportovima poput sve popularnijeg MMA, grapplinga, jujitse, K1 i point fightinga.

MMA Team Uragan je već dokazani izuzetno uspješan tehnički organizator niza borilačkih priredbi kako domaćeg tako i međunarodnog karaktera pa je tako organizacija Svjetskih igara borilačkih sportova (WMAG) još jedan u nizu ozbiljnijih i važnijih projekata kojima se MMA Team Uragan kao organizator može pohvaliti.

Ovogodišnji borilački event biti će održan uz podršku Hrvatskog MMA saveza, Svjetskog MMA saveza, Hrvatskog kickboxing saveza te Međunarodne svjetske combat jujitsu federacije.  

U zadnjih nekoliko godina u sklopu istog projekta u Splitu nastupilo je više stotina boraca iz preko 20-ak država svijeta u više borilačkih stilova te je bio posjećen od strane velikana borilačkih sportova a upravo jedan od ambasadora WMAG Croatia je legenda K1 Ernesto Hoost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije