Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POTEZU JE UPRAVA

Spektakularno pojačanje dolazi na zimu u Gradski vrt?! Dva španjolska prvoligaša traže sjajnog napadača Osijeka

Osijek: Drugo pretkolo kvalifikacija za Europsku ligu, NK Osijek - FC Basel
Davor Javorovic/PIXSELL
07.10.2022.
u 11:13

28-godišnji inače vrlo pouzdani i kvalitetni stoper praktički se ponudio sportskom direktoru Ivici Kuleševiću.

Obrambeni dio Osijekove momčadi nije ove sezone u onom izdanju kakvo su imali tijekom prve dvije sezone Nenada Bjelice.

Dolaskom Renea Pomsa na mjesto glavnog grada taj se segment popravio, ali i dalje nije dovoljno ukoliko se bijelo-plavi žele umiješati u borbu za sam vrh, odnosno barem drugo mjesto u HNL-u. Navijači i Kohorta silno žele povratak Ante Majstorovića, jednog od najboljih stopera Osijeka u zadnjih 10 godina. 

23.08.2020., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 02. kolo, NK Osijek - HNK Hajduk. Ante Majstorovic, Mijo Caktas. rPhoto: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Majstorović je stigao u Gradski vrt nakon što je sjajno odradio posudbu iz Dinama u Lokomotivi, bio je to pun pogodak za tadašnjeg sportskog direktora Alena Petrovića. Nekadašnji član Splita transferiran je iz Maksimira u Osijek za 2,5 milijuna eura, dok je u kineski Shangai Port kod Ivana Leke, otišao za 3,3 milijuna eura u eri Nenada Bjelice.

Hrvatskim medijskim prostorom se pisalo kako Dinamo želi vratiti Antu nakon sjajnih partija, ali Osječani nisu htjeli ni čuti za tu opciju. 

Zajedno s Milom Škorićem, miljenik Gradskog vrta, tvorio je najbolji stoperski par lige, dok je danas slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Kinezima zbog kalvarije s ozljedama. Konačno se oporaviom, počeo je individualno trenirati i nema ništa protiv povratka u grad na Dravi. 

25.07.2020.., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, NK Osijek - NK Lokomotiva. Ante Majstorovic primio je nagradu kao najbolji nogometas u izboru navijaca Kohorte. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

- Ne ovisi samo o meni, ali ja ću vam reći kako ona rečenica na odlasku u kojoj sam kazao da ovo nije zbogom već doviđenja Osijeku i dalje stoji. Tamo sam bio kao kod kuće, lijepa i ugodna sredina za živjeti. Uostalom u Osijeku sam igrao najbolji nogomet u karijeri. Ne bih imao ništa protiv da se vratim - izjavio je Majstor za portal Germanijak

S druge strane, tijekom ljetnog mercata mogao bi biti zabilježen i jedan odlazak, naime, kosovskog napadača Mirlinda Dakua navodno traže članovi La Lige, Celta i Mallorca. Španjolski mediji piše da postoji mogućnost njegovog odlaska u ponajbolju Ligu petice, iako do konkretnih upita još nije došlo. 

01.12.2021., stadion Gradski vrt, Osijek - Utakmica cetvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa, NK Osijek - NK Slaven Belupo. Mirlind Daku Photo: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Stasiti napadač pruža zapažene partije na posudbi u dresu slovenskog prvoligaša Mure. U deset prvenstvenih nastupa zabio je sedam pogodaka, čime je prvi strijelac prvenstva.

Standings provided by Sofascore
 

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije