Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok

Spektakularno izlijetanje na Le Mansu!

Le Mans
Reuters
11.06.2011.
u 20:42

Nevjerojatno, ali Audijev vozač Allan McNish izbijegao je ozlijede.

Nije se odvozio ni prvi sata utrke 24 sata Le Mansa, a na Circuit de la Sartheu je došlo do teške nesreće, u kojoj se Audijev vozač Allan McNish zabio u zid.

Vozač favorizirane momčadi udario je u Ferrarijev bolid, zavrtio se, a zatim pogodio u zaštitnu ogradu, da bi se njegov Audi R18 TDI dolovce raspao. Gume i dijelovi letjeli su visoko u zrak, a samo srećom nitko nije stradao.

McNish se izvukao iz bolida i odšetao, a snimatelji i suci koji su stajali kraj pise nisu bili ni svjesni da im iznad glava lete smrtonosni projektili.

Pogledajte video.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije