Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miočić - Ngannou

Spektakularna najava "najvećeg meča u povijesti"

Miočić
Foto: Screenshot
1/2
06.01.2018.
u 10:53

- Bojim li ga se? Ne, ovo je moj posao. Zašto bi me zastrašivao drugi borac? Postoji razlog zašto sam prvak.

Još nas dva tjedna dijeli od UFC-ova spektakla u kojem će Stipe Miočić braniti naslov prvaka protiv opasnog Francisa Ngannoua, borca za kojeg kažu da ima najsnažniji udarac na svijetu.

UFC 220 u Bostonu će, dakle, po svemu sudeći biti spektakularan, a ljubitelje borilačkih sportova očekuje prava poslastica.

- Bojim li ga se? Ne, ovo je moj posao. Zašto bi me zastrašivao drugi borac? Postoji razlog zašto sam prvak. Ngannou je odličan borac, ali na njegovu žalost još neko vrijeme neće postati prvak. Ja ću iz oktogona izaći s pojasom oko struka, uvjeren je američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić.

 

Čini se kako UFC "gura" Francisa Ngannoua, Dana White zasigurno bi ga volio vidjeti na vrhu jer je on "njihov proizvod", ali Miočiću će to biti samo dodatni motiv. Kao i činjenica da bi eventualnom pobjedom srušio rekord po broju obrana naslova zaredom u teškoj UFC-a.

A dva tjedna prije te borbe u javnost je puštena i produžena najava ovog meča, jednog od najvećih u povijesti. Barem ga tako nazivaju u najavi... Pogledajte ovaj sjajan najavni video.

Komentara 2

KU
kupatilo
11:22 06.01.2018.

bice godno.Sretno Stipe!

SJ
Sve je uzalud
13:50 06.01.2018.

........Koji prvi pogodi ......pobjednik je...borba svih borbi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije