Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo sučeljavanje

Kamerunac provocirao Miočića: Lažeš, znam da me se bojiš!

Stipe Miočić - Ngannou
Foto: Youtube Screenshot
1/3
30.12.2017.
u 08:57

Obrani li Stipe još jednom svoj pojas postat će najuspješniji prvak u teškoj kategoriji, rekao je Cormier.

Glavni sudionici UFC 220 eventa (20. siječnja u Bostonu), u prvom planu Stipe Miočić i Francis Ngannou te Daniel Cormier i Volkan Oezdemir, odradili su veliku konferenciju za medije te prva sučeljavanja.

Miočić i Ngannou bili su glavne zvijezde pa je čak i Daniel Cormier, kao analitičar, morao odgovarati na pitanja o toj borbi. Svi znaju kako je u pitanju nevjerojatna borba, dva teškaša koji iza sebe imaju pet pobjeda nokautom u nizu, odnosno šest pobjeda prekidom (pet nokauta i jedna predaja), borit će se za najvrijedniji pojas svjetskog MMA-a.

- Nokaut protiv Overeema? Dobra stvar za Francisa, bila je to laka večer za njega, a takve su najbolje. Završio je sve jako brzo i otišao kući neokrznut - rekao je Miočić, a na pitanje boji li se Kamerunca dodao je sljedeće:

- Ne, ovo je moj posao. Zašto bi me zastrašivao drugi borac? Postoji razlog zašto sam prvak.

 

Na to se nadoveza Ngannou.

- Ne laži Stipe. Mislim da će Miočić u toj borbi pokušati preživjeti. No, što god pokušao ja ću ga uspjeti zahvatiti. A znate što se dogodi kad to uspijem. Zna što ga čeka, zna da će imati borbu kakvu nikad nije imao.

Miočić se nije dao isprovocirati. 

- Ok, ako on tako kaže, bojim ga se. Super. Ne smeta mi to što se u posljednje vrijeme mnogo govori o mojem suparniku i njegovim nokautima. Uostalom, Francis je zaslužio da se priča o njemu, kažu da je njegov udarac kao da vas pogodi Ford Escort. Neka uživa u svemu tome. A ja ću nastaviti pobjeđivati i srušiti rekord. Meni je svjedno s kim se borim. Znam da bi mnogi voljeli vidjeti da me nokautira, no to se neće dogoditi. Čak sam i na kladionicama autsajder, ali to mi ne smeta jer volim ušutkati ljude. Mnogi se klade protiv mene i gube mnogo novaca - zaključio je borac hrvatskog porijekla.

 

Daniel Cormier je na konferenciji naglasio kako je uzbuđen što ću moći gledati tu borbu.

- Na jednoj strani imate čovjeka koji udara kao nitko do sada, a na drugoj borca koji može postati najveći teškaški UFC prvak svih vremena. Obrani li Stipe još jednom svoj pojas postat će najuspješniji prvak u teškoj kategoriji. Netko će sigurno zaspati u oktogonu tu večer, a ja sam sretan što ću to moći gledati - rekao je Cormier.

Stipe Miočić - Ngannou
1/8

Komentara 20

LI
lipotan
09:44 30.12.2017.

ovo je bilo jucer u Las Vegasu,a kako zivim tu isa sam pogledati.Stipe je bio ka poker player a ovi brnjas je bio na nervima.jos jedna stvar sve kuce u Vegasu su stavile Stipu underdog pa ko zeli ubit nekuku soldu betuj na Stipu.

GU
General_U
09:44 30.12.2017.

strašan atleta je francis,ali nekako imam osjećaj da on nešto skriva iza cvika možda strah... imat će stipan pune ruke posla s ovim razjarenim bikom...a sritno stipe!!! nadam se da ovaj organizator nije nešto smuljao predugo je stipe čekao protivnika

MN
mate.no
12:17 30.12.2017.

Vidi se da imas nasu krv i gostoljubivost, ovo je rijedak prikaz da borac borcu pruzi ruku. Pokazao si da si covjek, nadam se da ces ga bacit u dubok san.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije