Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Spektakl u Prečkom: Ritz club brani naslov na Kocki

Kocka - mali nogomet
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
05.09.2017.
u 15:14

Večernjakova Kocka je, ako ne jedini, onda sigurno prvi turnir u Hrvatskoj, koji u seniorskoj konkurenciji nagrađuje osam najuspješnijih momčadi


U srijedu počinje 37. izdanje humanitarnog malonogometnog turnira Večernjeg lista Kocke OŽUJSKO 2017., koji se ove igra za Udrugu za podršku osobama s intelektualnim poteškoćama Zagreb (Klub Vjeverica Prečko), prilikom čega će se istima (prema njihovoj želji) donirati glazbena linija koja će služiti u radu s korisnicima Udruge. 

Na turnir se u pet kategorija (seniori, veterani, žene, sponzori i djeca) prijavilo ukupno 66 ekipa, pobjednik seniorskog (glavnog) turnira osvojit će i veliki prijelazni pehar Večernjeg lista, te 10.000,oo kn, koji će im biti uručen pred kamerama Sportske TV. 

Inače, finalne utakmice u prve četiri kategorije (bez dječje) prenosit će kamere SPTV. 

Naslov u seniorskom turniru brani Ritz club (prošle godine Club MM), u veteranskom CB Brooklyn Prečko, a kod djevojaka SC Flegar TePe Splat. 

Večernjakova Kocka je, ako ne jedini, onda sigurno prvi turnir u Hrvatskoj, koji u seniorskoj konkurenciji nagrađuje osam najuspješnijih momčadi. 

Posebna zanimljivost je što će ove godine Kocka nadići i kontinentalne okvire (ne i prvi put; 1986. godine na turniru su nastupili i studenti iz Libije i Sudana pod imenom Afrika), jer će ove godine nastupiti i momčad pod imenom Porin za koju će nastupiti mladići azilanti iz istoimenog hotela iz Novog Zagreba. 

Turnir će (kao i svi veći turniri) trajati nešto duže, predvidljivo, do 23.09.2017., a u privitku šaljem raspored za prvi tjedan. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije