Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nikad to nisam ispričao'

Ćiro prvi put otkrio priču: 'Doveli su mi ga iz Srbije, nikad za njega nisam čuo'

Ćiro Blažević
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
04.09.2017.
u 15:58

Uoči te utakmice iz Srbije su mi doveli golmana Nemanju Supića. Nikad za njega nisam čuo

Miroslav Ćiro Blažević u razgovoru za Sportske.ba prisjetio se razdoblja kad je bio na klupi BiH reprezentacije. Uoči utakmice protiv Turske imao je problema s vratarima, Hasagić je bio ozlijeđen pa su svi vjerovali da će braniti Romeo Mitrović ili Adis Nurković.

Međutim, Ćiro je odlučio iznenaditi sve...

– Slušajte, ovo nisam nikad ispričao. Uoči te utakmice iz Srbije su mi doveli golmana Nemanju Supića. Nikad za njega nisam čuo, a bio je visok i sjajan. Između njega i jednog iz Travnika moram izabrati. Trener golmana Luga mi nikako ne pomaže, ne želi reći tko je bolji, priča Ćiro pa dodaje:

– I odlučim se ja za Supića. Dođem do njega i kažem mu: "Znaš li da si ti najbolji golman na svijetu?'' I on misli da ga ja zaje*avam. Onda mu dodam: ''Gledam te i vidim kako skupljaš te lopte kao jabuke. Znam, ti misliš da te zaje*avam, ali shvatit ćeš da to nije tako kad ti kažem da ti sutra braniš. I tako ja njega stavim, a on obrani baš sve, proglašen je igračem utakmice. Kasnije je dobio jedan dobar angažman i došao mi s kuvertom punom novca i rekao mi da je to za mene jer sam ja najzaslužniji za njegov uspjeh. Naravno, odbio sam, imam ja dosta novca, hvala Bogu", prepričao je legendarni trener.

Komentara 21

ZA
zagabria1
19:26 04.09.2017.

Ćiro legenda

IL
ilijan
16:40 04.09.2017.

Ćiro legendo ispričaj kako si podredio Nizozemsku. Nema u rikverc. Hrvatska nikad nije išla u rikverc.

DU
Deleted user
16:33 04.09.2017.

Ipak je Ćiro radio u Švicarskoj...odbio je kovertu ali napisao devizni broj računa na njoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije