Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEM, SET, HRVATSKA
Povratak na članak

Spektakl na Šalati! Čilić: Stižu zvijezde koje nije bilo teško okupiti

Turnir koji je organizirao jedan od najboljih hrvatskih sportaša Marin Čilić u sklopu svoje Zaklade privukao je oči cijele javnosti, ne samo zbog popisa hrvatskih zvijezda koje će obasjati teniske terene već i zbog namjene zbog koje je ovo okupljanje i organizirano

Komentari 3

PE
peronja
09:53 12.06.2019.

sramota hrvatske države (gdje je tu školska refoema?) :'Spomenuta škola broji 125 učenika, a nemaju ni dvoranu ni igralište...? S druge strane imamo veliko hrvatsko srce sportaša i naroda.

VL
BL
Blender
13:44 12.06.2019.

Svaka cast Marinu!! Koliko dvorana se moglo sagraditi sa 500 000 000 kuna koje je vlada dala savjetnicima da rijese problem Agrokora?? Pljuc, hebem ti drzavu!!

VL
ZN
znam
12:37 12.06.2019.

Cestitke Marinu za ovako lijepu priredbu. Marinova zaklada promovira sport za mlade, buduce generacije; mnogima ce pomoci da budu zdraviji (psihicki i fizicki) a neki od njih ce postati i sampioni. Jucer sam na radiju Z (Zapresic) cuo da jee se samo jedan ucenik uspio popeti konopom na 3m u cijeloj skoli od ucenika 5. i 6. razreda. Prije 30 godina mozda se njih 5 ne bi moglo popeti na tu visinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.