Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKI MEDIJI

Specijalna policija traži ostale hrvatske huligane. Uhitili su trojicu navijača s bakljama i nožem

Atena: Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja
Foto: YIANNIS.PANAGOPOULOS
1/16
09.08.2023.
u 23:27

Policija ne prepušta više ništa slučaju nakon ubojstva navijača AEK-a koji je imao tek 29 godina i mirno je ispijao kavu u kafiću pokraj stadiona AEK-a.

Više od stotinu huligana, od kojih su većina Hrvati, ostaju u grčkom pritvoru koji prema njihovoj praksi može potrajati i do 6-7 mjeseci dok ne dođe do suđenja. Policija još uvijek nije pronašla nož kojim je ubijen 29-godišnji navijač AEK-a Michalis, ali intenzivno se traga za oružjem, kao i što se pokušava doznati identitet počinitelja. 

Atenska policija uhitila je trojicu navijača uoči utakmice Panathinaikosa i Marseillea u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Dvojica su imala baklje, a jedan od njih imao je nož, izvještavaju grčki mediji. Policija ne prepušta više ništa slučaju nakon ubojstva navijača AEK-a koji je imao tek 29 godina i mirno je ispijao kavu u kafiću pokraj stadiona AEK-a. 

VEZANI ČLANCI:

Specijalna policija je izašla na ulice Atene, osim što je kontrolirala navijače Panathinaikosa, nastojali su pronaći huligane iz Hrvatske koji su se sukobili s grčkim huliganima i trrenutno su u bijegu. 

Još se uvijek ne zna tko je ubojica, a nije pronađeno ni oružje kojim je počinjeno ubojstvo. Vjerojatno se radi o nožu, a sigurno je u pitanju oštar predmet. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar tarana
tarana
05:49 10.08.2023.

Kakav je to sport bez noževa, baklji, makljaže...!?

MI
Mikis
08:50 10.08.2023.

pod hitno poslati istrazitelje u grcku. pa ovdje nesto smrdi. znamo da djeca bivsih sao krajinasa imaju hrv. papire , a u slucaju ovih "navijaca" Dinama 90 u zatvoru odbili su konzulantsku pomoc Hr ni barem jedan mladic da trazi pomoc ili da ga na to roditelji prisiljavaju od njih 90 je nesto sasvim fishy!?!

Avatar Tombstone
Tombstone
00:00 10.08.2023.

Napokon. Treba ih tretirati kao teroriste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije