Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Spašena VN Velike Britanije

Bernie Ecclestone
AFP
05.12.2009.
u 11:55

Velika nagrada Velike Britanije je spašena. Održat će se na Silverstoneu sljedeće godine nakon što su se organizatori utrke i Bernie Ecclestone napokon dogovorili. Vijest će službeno biti objavljena sljedećeg tjedna u Londonu...

Prekid je to sapunice koja je vladala u Formuli 1 posljednjih godinu i pol dana, te u neizvjesnost obukla utrku na Otoku gdje je prije 59 godina i udaren temelj prestižnom automobilističkom natjecanju.

Podsjetimo, od 2010. je domaćin utrke u Velikoj Britaniji trebao biti Donington Park, ali kako se organizatori nisu uspjeli financijski pokriti, Silverstoneu je ponuđen nastavak suradnje. Uvjeti koji su dani nisu bili primamljivi organizatorima koji su se nećkali oko prihvaćanja domaćinstva. 

Nije nerealno zaključiti da je Ecclestone, šef Formule 1 i sam Britanac, u konačnici ublažio svoje zahtjeve te tako pružio ruku državi koja ima najviše svjetskih prvaka, među kojima i dva posljednja (Hamilton, Button), da ima i svoju utrku. No, sigurno ne i za male novce...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije