Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe postao slobodan igrač

Spartak zbog viška stranaca raskinuo ugovor s Pletikosom

Stipe Pletikosa
Anto Magzan
18.07.2011.
u 21:44

Stipe Pletikosa slobodan je igrač, nakon što je moskovski Spartak raskinuo ugovor s hrvatskim vratarem zbog viška stranaca u klubu

Stipe Pletikosa i moskovski Spartak u koji je stigao 2007. godine raskinuli su ugovor koji je vrijedio do prosinca 2012. godine. Hrvatski je vratar za ruski klub igrao  86 utakmica.

Najčitaniji ruski sportski dnevnik Sport-Express piše kako je Stipe Pletikosa u ponedjeljak otputovao u Glasgow na pregovore te na liječnički pregled u Celtic.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:45 18.07.2011.

jasno, zbog broja stranaca. nema nikakve veze što je dotični zadnjih 5 godina rezerva rezerve, samo ga bilić redovno zove. dok kelava, koji je već sad klasa za pletikosu i runjeta, ne može prismrdit reprezentaciji poradi blitvarskog lobija.

OB
-obrisani-
23:20 18.07.2011.

moskovski Spartak raskinuo ugovor s hrvatskim vratarem zbog viška stranaca u klubu >>>> ha,ha,stvarno......... A da je to kojim slucajem kvaliteta ,ha. U repku ga vise nije potrebno pozivati.Vrijeme je za mlade vratare. Pored Kelave iz Dinama jos treba pozvatii Sammira i Krstanovuca,kao prinove

SA
SI aka SI
08:59 19.07.2011.

siguran sam da je višak stranaca razlog, teška srca su se odrekli inače standardnog golmana i reprezentativca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije