Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROZNA IZVEDBA
Povratak na članak

Španjolski sudac teško oštetio Hrvatsku: 'Kao da je u nekoj seoskoj ligi!'

- Njegova tehnička izvedba bila je danas jako loša. Bila je i prije nekoliko dana, ali ovo danas je bilo krajnje neprihvatljivo.

Komentari 34

VA
vadis1
02:00 19.06.2021.

Hrvatska lose igra. To nije ona Hrvatska iz 2018.

VL
DU
Deleted user
00:59 19.06.2021.

Dalic poslije svake utakmice zna sto fali,,,al ne zna uigrat momcad da to sto fali popravi......I onda posalje momcad bez ideje na teren i igraju ko izgubljeni......i najlakse suca okrivit za igru bez ideje i taktike..........

VL
ST
stefj
01:26 19.06.2021.

Kakve gluposti. Češka je igrala loše, ali s nekim smislom i idejom. Hrvatska je igrala loše, uz to i bez ideje...

VL
SM
siki_miki
00:38 19.06.2021.

Vidjeli smo na par utakmica da vse ne sude svaku glupost na VAR-u. Medutim na nasoj utakmici vratio se stari sistem sa SP-a, sjetimo se da smo smo tesko osteceni zbog VAR-a kod 1-1 u finalu.

VL
BA
Barbasmora
06:11 19.06.2021.

Cilo vrime bili smo bolji i zaslužili smo pobjedu!!!!!

VL
DU
Deleted user
05:40 19.06.2021.

Taj sudac je kriv i za to sto ja ne znam da igram nogomet.

VL
IM
Immanuell
05:47 19.06.2021.

Ovo na što se vade da su zato izgubili i ova smiješna objašnjenja su tragikomični. Ako su loši bili cijelo vrijeme i sad se vade na zadnjih 25 sekundi što im je sudac prekinuo jer je prošlo 45 minuta, stvarno su jadni.

VL
Avatar loka
loka
04:10 19.06.2021.

Budaletina od suca+loša igra.

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
08:31 19.06.2021.

igra nikakva, bez povezanosti i bez žara - to je glavni razlog neuspjeha. Ali se mora i primjetiti i da tradicionalno imamo totalnu neobjektivnost španjolskih sudaca kad je Hrvatska u pitanju. Sjetimo se prošlog EP-a kad je Španjolac konstantno dopuštao gaženje naših igrača protiv Portugala. U toj utakmici su samo Rakitiću stali 4-5 puta na gležanj, a Sanchez gazi but ležećem Modriću. Prvi ( i jedini ! ) žuti karton su dobili tek u 65. minuti ! Onaj Lovrenov lakat je bio brutalan, ali totalno nenamjeran, te počinjen u skoku pri odrazu. Pitam se, zašto se sad gledao VAR, a u utakmici Italije protiv Turske nije se gledao nijedan od 4 !!! eventualna penala za Italiju ??? A od te 4 situacije su 2 penala bila evidentna

VL
DP
d0m_p3r1gnon
00:37 19.06.2021.

Meni nije jasno zasto Hrvatsku ne respektiraju malo vise iako smo viceprvaci svijeta i igraci nam igraju u ponajboljim klubovima na svijetu? Ovo sto je danas radio ovaj sudac je sramotno. Da smo mi Engleska ili neka druga zapadna sila, penal ne bi bio dosudjen i ne bi nam ukrali 25 sekundi napada gdje smo ispred njihovog gola. Sto se treba dogoditi da bi Hrvatska imala isti tretman kao naprimjer Engleska, Njemacka, Francuska i ostali giganti u koje budimo realni pripadamo? Pa za boga miloga mi smo viceprvaci svijeta!!! Sto hocete jos?

VL
RE
REALIST
20:59 20.06.2021.

Ma kome ovo pišete? Nama? Nama ne treba! Mi to znamo. Prigovore i pritužbe na španjolskog suca pisati UEFI i kompetentnim europskim krugovima. Makar je sada sve gotovo, nikakve koristi. I na kraju krajeva, sada znamo da će HR nažalostst ispasti. Zbogom Daliću i "vatreni"! "Vatreni"????? Ni "v "od vatrenih

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
06:53 19.06.2021.

Mi nemamo ni takvih sudaca,treca sila svjeta je Hrvatska,a nema sudca ni jednom elitnom takmicenju,pa prema tome,Strahoja i osatli"eksperti"nemate sta komentirati,mi smo trebali igrati,zabiti Cesima 3-4 komada,pa onda neka sudija svira......

VL
BL
blekpanther
01:47 19.06.2021.

Sudacslab bez pogovora a naš tim još slabiji, Činilo se u prvom poluvremenu da igramo sa sedam osam igrača a Česi sa jedanaest, najveće razočaranje Brekalo i Kramarić ostavili su Rebića da izgleda ko budala, a svi su podbacili osimm Perišića, Čekamo Kovu već 50 utakmica i još neznamo koju poziciju igra na kraju se i Luka pogubio. Dalić nažalost poslušao novinare iz zagrebački kafića postavio one koje su oni tražili i uništio svoju reputaciju, žalosno nije to zaslužio ali pojedinci su nastavili tamo gdje je N.Kalinić započeo!

VL
BA
Barbasmora
06:06 19.06.2021.

Ma nemaju ovi suci pojma ili rade to namjerno! Najpostenije i jedno pravedno bi bilo, da nam sude naši Cro suci, koji znanju kako se to radi!

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
06:19 19.06.2021.

Pa normalno da je kriv sudac. Uvjek su krivi suci. Ti sportski suci (nogometni u ovom slucaju) svojim su pristranim i lopovskim sudjenjem na stetu hrvatskog naroda u samo tridesetak godina su Hrvatskoj nanijeli vise stete nego svi srpski tenkovi, avioni, topovi,,,, i cetnici zajedno, plus komunjare, jugonostalgicari,,,, i ostali neprijatelji svega hrvatskog, te nam time napravili  kozmicku nepravdu, vecu nego sto su svi nabrojani i nenabrojani plus svi engleski premijeri i sam sotona.  Jos nije potpuno poznato zasto suci toliko mrze hrvatske sportske kolektive i pojedince, ali misljenja su razlicita. Nekad je to da se pomogne jacima, nekad je to jer Srbija ima dobru diplomaciju, ali najcešće se radi o cistoj i nepatvorenoj mrznji prema svemu hrvatskom. Drugog objasnjenja jednostavno nema buduci da do sada nije zabilježen nijedan slučaj sudacke pogreske na utakmicama reprezentacija drugih drzava. Iako su najizrazeniji u nogometu, suci zapravo ne biraju sport. Lista sportskih nepravdi prema Hrvatima veca je od liste poreznih duznika, u svim sportovima. Nema brige,, suci ce uciniti sve sto im je u moci da nastete Hrvatima.  Uglavnom,  zlocinacki sudacki umovi svega se dosjete kad treba unistiti hrvatski sport. Ako je neki Hrvat previse dominantan, sto obicno je, onda ce  ti zlotvori ako treba i promijeniti pravila tako da pobjedi onaj tko losije ili tko je slab,. samo da  nedvojbeni talent nasih sportskih junaka ne bi dosao  do izrazaja.

VL
KL
Klavocin
06:52 19.06.2021.

Nije sudac oštetio hr nego dalić. Ništa nema uigrano, igrači bez snage i volje, nema taktike. Dalić i dalje traži igru ko da ima manđukića, njega nema i postavi drugu igru, potjeraj rebić, vrsaljko i pola ekipe. Dalić nije stavio ni pomladio momčad, sad stavlja ivanušeca da ga spašava, umjesto da je u repku dok je još tu modrić stavio mjera i nek se mijenja taktika. Imali smo sreće 2018 i to je to.

VL
DP
d0m_p3r1gnon
00:42 19.06.2021.

Ako cemo gledati realno, Hrvatska je daleko kvalitetnija ekipa od Ceske, u svim segmentima. Tko god se makar malo razumije u nogomet vidio je da Ceska nema jednog igraca koji bio mogao tehnicki parirati nasim branicima a da za veznjake ne pricam. Da nije bilo smijesnog penala Hrvatska bi mirno pobijedila sa 2:0

VL
Avatar Oneill
Oneill
10:05 19.06.2021.

Dobro da mu nije nos otkinuo i onda nije penal čista stvar suđenje korektno.

VL
DH
dalibor.hren
06:43 19.06.2021.

Za Strahonju je čisti penal!?

VL
ST
Stipan56
07:49 19.06.2021.

opet drugi krivi ?????? kako to i zašto to poradi zbog čega nije dalić kriv ili dečki , koji neće igrati poradi gašenja zvučnika na trgu, kažimo to jasno i glasno, ono gašenje zvučnika je neoprostivo za ovu JUGOSLAVENSKU BAGRUU na vlasti i dok oni vladaju dečki neće igrati sa srcem !!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.