Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UTAKMICU

Španjolski mediji: Zapamtite Andreja Kramarića

Kramarić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
03.10.2014.
u 10:09

– Hrvatski napadač uskoro će biti u najjačim ligama. Zapišite ime Kramarić – navodi Marca

Španjolski sportski dnevnik Marca nakon utakmice Rijeke i Seville nahvalio je Andreja Kramarića koji je zabio gol i asistirao Kvržiću.

– Hrvatski napadač uskoro će biti u najjačim ligama. Zapišite ime Kramarić – navodi Marca.

Riječani su bili blizu pobjede, no Mbia je u sudačkoj nadoknadi zabio za 2:2.

– Mbia je pogotkom ušutkao Kantridu koja se kuhala 40 minuta. 13 tisuća ljudi na jedinstvenom stadionu između mora i stijena proključao je u 52. minuti kada je Kolodziejczak zaradio crveni karton – navodi AS.

El Pais naglašava da je to bila slaba partija Seville.

– Gol Mbije donio je radost, ali treba analizirati ono što se dogodilo na Jadranu. Sevilla je pokazala slabost i bila vrlo blizu poraza. Momčad se iz Hrvatske vraća s bodom, ali i s puno upitnika – piše El Pais.

>> Trener Seville: Rijeka će svima biti težak protivnik

Komentara 5

Avatar zagorac2
zagorac2
11:10 03.10.2014.

ma daj stvarno ovi evropejci neznaju nis zakaj ne pitaju Mamice da im oni protumace kako Kramaric nije dovoljno dobar ni za Dinamovu/Mamicevu klupu

NE
neki
12:40 03.10.2014.

U Dinamu nije dobio priliku jer su je dobili Slepička, Sylvestr, Dodo, Sivonjić i slični mega igrači koji sada igraju u top ligama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije