Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEREZ U 'ŠOPINGU'

Španjolski mediji tvrde da je Real našao zamjenu za Modrića: Evo svih detalja...

Liverpool v Real Madrid - UEFA Champions League - Quarter Final - Second Leg - Anfield
Darren Staples/PA Images/PIXSELL
04.05.2021.
u 09:50

Što kada Modrića više ne bude? A to bi moglo biti kad istekne novi ugovor, već na ljeto 2022.

Hrvatski kapetan Luka Modrić potpisao je novi ugovor s Realom. Za plaću manju od dosadašnjih 11 milijuna eura i na ''samo'' godinu dana. Iako je u momčadi već "djed" u odnosu na ostale igrače, hrvatski nogometni maestro i dalje je ključ Zidaneove igre. 

>> Lukin rekord među vatrenima:

Ipak, Perez se okreće novim, mlađim snagama. Što kada Modrića više ne bude? A to bi moglo biti kada istekne novi ugovor, već na ljeto 2022.

Tako mu je za oko zapeo Interov veznjak Nicolo Barella (24). O njemu je, piše španjolski Diariogol, dobio najviše opaski tijekom sezone, a mnogi ga već nazivaju novim Modrićem. Barella je sve što je Conte htio u pobjedničkom Interu. Igrač bez straha, s karakterom, snažan i inteligentan. Ovaj je mladi veznjak ove sezone za novog talijanskog prvaka odigrao 43 utakmice, dao tri gola i upisao 11 asistencija. 

Za dovođenje Barella među nerazzure Cagliariju je plaćeno 27,7 milijuna eura prošloga ljeta, a s obzirom na put momčadi do titule nakon godina i godina suše i s obzirom na brojke, mladi je talent opravdao svaki cent. Standardan je i u Interu, a i u talijanskoj reprezentaciji. Manciniju će sigurno biti jedan od ključnih igrača na Euru.

Španjolski list spominje svotu od oko 70 milijuna eura za prelazak među Madriđane, a Perez je izgleda spreman što prije zaključiti ovaj transfer kako cijena ne bi još više narasla. Mnogi misle kako će i novopečeni prvak Italije biti zadovoljan ponuđenim. Doduše, španjolski mediji tvrde da će ga Perez do ljeta 2022. ostaviti na posudbi u Interu te ga u kraljevski klub dovesti tek kada Modrić ne bude više u momčadi.

Tako da naš kapetan nema razloga za brigu, a Perez će moći opušteno čekati 2022./2023. bude li uspio dogovoriti ovaj transfer s obzirom na to da se za Barella već raspituju United, Barcelona, Spursi i drugi.

ITA, Serie A, FC Crotone vs Inter Mailand 01.05.2021, Stadio Ezio Scida, Crotone, ITA, Serie A, FC Crotone vs Inter Mailand, 34. Runde, im Bild Nicol&#xf2, Barella // Nicol&#xf2, Barella during the Seria A 34th round match between FC Crotone and Inter Mailand at the Stadio Ezio Scida in Crotone, Italy on 2021/05/01. EXPA Pictures © 2021, PhotoCredit: EXPA/ laPresse/ Francesco Mazzitello *****ATTENTION - for AUT, SUI, CRO, SLO only***** EXPA/ laPresse/ Francesco Mazzitello
Foto: EXPA/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 7

5S
5simo
12:13 04.05.2021.

U inat svima Luka će igrati za Real još 10 godina.

ST
Startrack
13:25 04.05.2021.

Nema na trzistu veznjaka takve kvalitete danas.

JM
Jack_Meoff
11:14 04.05.2021.

Modric je nezamjenjiv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije