Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISTAO NA SVE

Španjolski mediji tvrde: Messi ostaje u Barceloni, ali za znatno manju plaću...

TROFEO JOAN GAMPER: FC BARCELONA VS BOCA JUNIORS
gtres/Gtres/PIXSELL
14.07.2021.
u 16:42

Prema podacima koji su procurili u javnost ove godine, Messi je za posljednje, četverogodišnje produženje ugovora, koje je potpisao 2017., zaradio nešto više od 555 milijuna eura

Barcelona i njezin 34-godišnji kapetan Leo Messi dogovorili su uvjete novog petogodišnjeg ugovora, koji bi trebali potpisati krajem srpnja, a prema kojima bi argentinski nogometaš trebao zarađivati upola manje nego do sada, objavili su španjolski mediji.

Iako je bilo dosta špekulacija o mogućem odlasku Messija s Nou Campa, a među njima je kao njegovo novo odredište bio spominjan američki MLS i Inter Miami, čini se da će ikona katalonskog kluba završiti svoju nogometnu karijeru u klubu u koji je stigao kao 13-godišnjak.

Svoju dobru volju i shvaćanje prilično teške financijske situacije u kojoj se klub nalazi, Messi je pokazao time što je pristao na upola manju plaću nego što ju je do sada imao, navode španjolski mediji, uz napomenu da novac nikada nije bio prepreka u pregovorima.

Prema podacima koji su procurili u javnost ove godine, Messi je za posljednje, četverogodišnje produženje ugovora, koje je potpisao 2017., zaradio nešto više od 555 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO:  Natko Beck, liječnik i medicinski influencer: “Imam dva uzora, Andrija Štampar i Isus Krist”

Ključne riječi

Komentara 2

ĐI
Đivo
17:24 14.07.2021.

Pristo bi i ja da ne znam beknut nego španjolski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije