Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZI JET SKI

VIDEO Barcina nova zvijezda stigla u Hrvatsku na odmor: Evo u kojem je mjestu

Foto: PSG Facebook
1/7
08.07.2021.
u 20:00

Već je ranije bio Barcina želja, ali je Lyon tražio visoku odštetu, čak 20 milijuna eura, a sada mu je istekao ugovor pa je u Barcu stigao kao slobodan igrač

Dok se još ni tinta na papiru nije oslušila, Barcelonina nova zvijezda, Memphis Depay, već je stigoa na našu obalu. Naime, katalonski gigant i nizozemski nogometaš su u lipnju potpisali ugovor. Olympique Lyonnais je nakon isteka ugovora pustio Depaya u Kataloniju, a dogovor je potpisan do kraja sezone 2022/23.

Igrač koji je krenuo sa svojim nogometnim koracima u klubu Sparta Rotterdam, a debitirao kao prvoligaš u PSV-u  postao je jedan od najboljih nizozemskih nogometaša današnjice. S 26 godina biriljirao je u francuskoj Ligue 1, a prije toga je sezonu i pol proveo u velikom  Manchester Unitedu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Već je ranije bio Barcina želja, ali je Lyon tražio visoku odštetu, čak 20 milijuna eura, a sada mu je istekao ugovor pa je u Barcu stigao kao slobodan igrač.

Igrao je sve četiri utakmice na Euru za Nizozemsku od prve minute. Zabio je i gol u pobjedama protiv Austrije (2:0) i Sjeverne Makedonije (3:0) u skupini. Sada će ga i na Camp Nou voditi sunarodnjak Koeman. 

Dok ne krenu pripreme, Depay se odlučio opustiti, a za to je odabrao najljepšu obalu na svijetu - jadransku. Pohvalio se na Instagramu da uživa u Malom Lošinju gdje je doveo i svoje pse, a uz njih mu društvo rade i prijatelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije