Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIOZNA OBJAVA

Španjolci u čudu: Zašto Modrić ide na terapiju laserom?

Luka Modrić
Foto: Instagram
1/7
11.05.2016.
u 13:03

"Laseri se upotrebljavaju za kozmetičke učinke, poput uklanjanja bradavica ili dlaka. A možda Hrvat samo želi ukloniti tetovažu...", napominje AS.

Luka Modrić oglasio se sinoć na Instagramu i poručio da je "spreman za terapiju laserom". Ta je objava izazvala reakcije u španjolskim medijima koji se pitaju zašto veznjaku Real Madrida treba takva terapija.

"Modrić nije objasnio zašto se koristi laserskim tretmanom. Postoji više vrsta takvih tretmana, no ni jedan ne odgovara Modrićevu stanju. Laseri se upotrebljavaju za kozmetičke učinke, poput uklanjanja bradavica ili dlaka. A možda Hrvat samo želi ukloniti tetovažu...", napominje AS.

Podsjetimo, Modrić je proteklog vikenda u posljednji trenutak otpao za utakmicu s Valencijom. Iz Real Madrida objavili su da hrvatski veznjak osjeća neugodnosti zbog opterećenja i da je riječ o mjeri opreza.

 

Preparado para tratamiento con láser... Ready for laser treatment... 😎🔴✌️

Fotografiju objavljuje Luka Modric (@lukam10)

>> Modrić proglašen igračem utakmice: 'Ma kakvi Bale i Ronaldo, Luka sve pokreće!'

Komentara 10

MU
muh
17:35 11.05.2016.

A možda je upitanju lepši nos?

VI
viluk007
17:46 11.05.2016.

veliš laseri se upotrebljavaju u kozmetičke svrhe, e vala baš si novinar, nepisme neobrazovan malo i naglup. Laser se primjenjuje u skoro svim operativnim zahvatima jer može rezati, mjeriti razbijati spaljivati i sve to vrlo precizno uz mala krvarenja i vrlo vrlo brz oporavak. npr. za lasersko uklanjanje kamenca na bubretu ujutro dođeš razbiju ga za pola sata oko podne si doma a bez lasera ako ne umreš doma si za 25 dana. A kaj se tiče luke dečec ima love nek radi kaj got hoće i nek mu je sa srećom.

KA
kamacho
16:26 11.05.2016.

mozda hemeroide uklanja ;P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije