Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE ŠPANJOLSKI MEDIJI

Mandžukić za 35 milijuna eura odlazi iz Atletica! Evo gdje će igrati

Mario Mandžukić
Foto: UESyndication/PIXSELL
26.03.2015.
u 18:02

Navodi se i da je Cholo (nadimak trenera Atletico Madrida Diega Simeonea) tražio 40 milijuna, no građani su spustili cijenu za pet milijuna.

Mario Mandžukić na ljeto će prijeći u Manchester City za 35 milijuna eura! Bez ikakvih ograda tvrdi to španjolski portal Periodista Digital.

Navodi se i da je Cholo (nadimak trenera Atletico Madrida Diega Simeonea) tražio 40 milijuna, no građani su spustili cijenu za pet milijuna.

Isti izvor navodi i da je Atletico već dogovorio dolazak napadača PSG-a Edinsonom Cavanijem kojega će platiti 46 milijuna eura. Stoga je Mandžo višak, a njegovom bi prodajom klub namaknuo veći dio sredstava za Cavanijev transfer.

Ovo nije prvi put da se spominje da je City zainteresiran za hrvatskog napadača. Španjolski mediji nedavno su pisali da su Englezi ponudili 42 milijuna eura.

Inače, Mandžin odnos s Diegom Simeonom u posljednje je vrijeme toplo-hladan. Naš napadač navodno mu zamjera što od povratka Fernanda Torresa ne igra koliko bi želio...

>> Manchester City i Milan love hrvatske talente iz U17 reprezentacije

Komentara 28

MA
MagnusJohnson
20:53 26.03.2015.

Frapantno da jedna novina koja sama sebe smatra ozbiljnom može u članku navesti "Cavani je već potpisao ugovor s Atleticom"....dakle, ustvrditi, pa čak i da prepisujete od nekoga što je ovdje slučaj, a i dovoljno je smiješno i sramotno, kako jedan igrač, profesionalac, zaposlenik jednog kluba pod čvrstim višegodišnjim ugovorom može istovremeno potpisati ugovor s drugim klubom....evidentno je iz aviona da u Večernjem rade ljudi koji nemaju veze s ovim poslom, koji nemaju veze sa zdravom pameti, Večernji je davno izgubio kredibilitet i nikada ga neće vratiti.

MA
Maxi73
18:53 26.03.2015.

Jeste se njega u zadnhe vrijeme i dovezali, ko pijan plota.😈

CA
carpediem
18:34 26.03.2015.

Znam ja gdje ce on ali to je velika Tajna zato otvorite moj Odgovor na moj Komentar zato psst Mario Mandzukic na ljeto ide u ...................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije