Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŠTOVANJE

Španjolski čelnik odao veliku počast Hrvatskoj: 'Veličanstveno. Kao da u momčadi imaju besmrtne'

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
16.06.2023.
u 09:37

Luis Rubiales iznimno cijeni Hrvatsku koja će biti protivnik furiji u finalu Lige nacija

Izabranici Zlatka Dalića izborili su ogromnu pobjedu u polufinalu Lige nacija protiv Nizozemske i tako se plasirali u veliko finale gdje će se susreti protiv Španjolske koja je sinoć izbacila Italiju. Utakmica za prestižni trofej igrat će se u nedjelju od 20.45 sati u Rotterdamu na stadionu De Kuip. 

Predsjednik španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales pohvalio je Hrvatsku nizom komplimenata. 

Pričao je o pobjedi 2:1 protiv Italije i poručio da je ona potpuno zaslužrna te da su imali pruno prilika za postizanje pogotka. Onda se dotaknuo vatrenih te rekao:

GALERIJA Polufinale Lige nacija: Hrvatska - Nizozemska 

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/147

- Sretni smo što smo izborili finale protiv Hrvatske. Ona ima veličanstvenu momčad. Neki od njenih igrača kao da su besmrtni, sa svakim rođendanom sve su bolji. Jako poštujemo Hrvatsku. 

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska je finale Lige nacija izborila pobjedom 4:2 u produžetku utakmice protiv domaćina Nizozemske. Prvi put plasirala se u finale ovog natjecanja i Dalić je poručio kako je zlato njegova velika želja. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije