Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RARITETNA PRIČA

Španjolska zvijezda u Barceloni zarađuje manje od 10 tisuća eura. Nekada su mu nudili milijune

firo : 26.10.2022, football, soccer, CL, UEFA Champions League, season 2022/2023, group stage, group C, FC Barcelona - FC Bayern Munich Munich
Sebastian El-Saqqa/DPA
05.01.2023.
u 15:32

'Nogometaši trebaju plaćati najveći porez jer živimo luksuznim životom. Jedan automobil je dovoljan, ne treba nam deset. Nogometaši bježe od nas zbog raskalašenog života igrača. To mi se ne sviđa' rekao je jednom prilikom Bellerin

Desni branič španjolskog velikana Barcelone, Hector Bellerin, vrlo je osebujan lik koji ne živi poput tipičnog nogometaša i poznate zvijezde. Nekadašnji član Arsenala ne zarađuje bogatstvo igrajući na Camp Nou, mediji su izvukli informaciju kako mjesečno dobije 8.500 eura. 

Bellerin je u jednom razgovoru upitan je li istina da igra za 500 tisuća eura godišnje.

- Da. Sretan sam što se ovim bavim puno godina i što sam u financijski komfornoj situaciju pa mogu uživati u čemu želim. Na kraju, ne trebamo baš toliko koliko mislimo da trebamo. Prioriteti mi nisu posloženi po financijama - izjavio je Bellerin. 

 

 

Bellerin je otišao iz La Masije kao 16-godišnjak i to u Arsenal gdje se etablirao kao nogometaš, potom se vratio u Kataloniju preko Betisa i potpisao ugovor do kraja sezone. 

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije