Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi

Španjolska legenda uskoro bi mogla objaviti kraj karijere

'Spain\'s Xabi Alonso and a child celebrate with the trophy after defeating Italy to win the Euro 2012 final soccer match at the Olympic stadium in Kiev, July 1, 2012.                REUTERS/Alessandr
Foto: Pixsell
1/8
18.01.2017.
u 15:32

Španjolac treba odigrati još tri utakmice kako bio došao 100. nastupa za Bavarce

Xabi Alonso (35), Bayernov vezni igrač, završit će karijeru na kraju sezone, prenose njemački mediji. Španjolski nogometaš koji igra treću sezonu u bavarskom klubu najavio je kraj karijere što bi uskoro mogao javno objaviti. 

Xabi Alonso je karijeru počeo u Real Sociedadu, a zatim je igrao za Liverpool i madridski Real s kojima je osvajao naslove europskog prvaka. Za španjolsku reprezentaciju igrao je 114 utakmica s kojom je osvojio tri trofeja. Iako je u poznim godinama.

Španjolac treba odigrati još tri utakmice kako bio došao 100. nastupa za Bavarce.

>>Bayern pokazao Leipzigu tko je gazda u Bundesligi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije