Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donose zakon
Povratak na članak

Kladionice na udaru: Nogometna industrija će izgubiti čak 80 milijuna eura!

Pogotovo je kritizirana namjera kojom bi se dopustilo da se reklamiranje kladionica nastavi i nakon osam sati navečer kada počinje većina važnih utakmica na koje se ljudi rado klade

Komentari 1

KU
Kultura
11:20 19.07.2020.

Kladionice namjestaju rezultate i prilagodjavaju ih svojim potrebama. Za to svi klubovi u svim sportovima dobivaju novce i vecina zivi od toga. Spanjosko i talijansko gospodarstvp na koljenima a klubovi placaju Igrace po 50 miliona. Tki to financira? bez reklamaa kladionica klubovi dobivaju stotine miliona od kladionica. A ovi vrte milijarde na prevarenim igracima kladionica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.