Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava dominacija
Povratak na članak

Španjolska demolirala Dansku 16 razlike i osvojila naslov

Španjolcima je ovo drugi naslov svjetskih prvaka, a Hrvatska je jedina reprezentacija koja se može pohvaliti da je uspjela pobijediti prvake

Komentari 15

ožob
18:58 27.01.2013.

Čestitke Španjolskoj što je osvetila naše dečke.Sada će svi oni pametni koji su pljuvali po našim dečkima i po Goluži zavezati.Danskoj se dogodilo isto što i nama protiv njih,ali to je sport.Da igraju još deset utakmica za redom ne bii Španjolci dobili niti dvije.Sada im stvsrno treba ćestitati jer su najbolje zaigrali kad im je najviše trebalo.Bravo!

VL
DU
Deleted user
19:09 27.01.2013.

Ocito da su spanjolci pustili hrcate da ih dobiju u skupini i tako odmorni cekati da eksplorijaju u finalu. Mi smo sbog fair playa okoncali s broncom. Dobro je da smo izgubili protiv danaca jer izbrukali bi se i mi u finalu. Zapravo jake ekipe koji su domacini ne gube finale. To se samo desava balkanske ekipama. Slovenija kod kuce je bila srebrna na EP 2004, Hrvatska na SP 2009 i Srbija 2012 na EP.

VL
GR
grabice
19:23 27.01.2013.

.........svaka čast španjolcima ali .... ..........dobar raspored jedna teška utakmica u grupi,,,,,i to je to... .....sljedeće godine je europsko.. ....danci će naštimati sebi laganiju grupu i križanja i tako redom... .....naši kao nekad dinamo moraju sve dobiti da bi bili prvaci.... ......ali oni jesu prvaci skinuli su francuze koji su i danas sigurno najjači.... ......a tko drugi bi ih i mogao skinuti..

VL
MA
mamuti
19:01 27.01.2013.

nasima je bilo vaznije da nabijemo francuze, nego da ih izbjegnemo i postanemo prvaci...takvu taktiku nema svatko

VL
OB
-obrisani-
19:02 27.01.2013.

Zao mi je mi nismo igrali sa Spanjolcima... Drugacije bi zavrsilo,u nasu korist... Danci su dobili sto su trazili,naletili na nas kad smo bili oslabljeni em umora,em ozljede.. Ali sto je tu je ,nek se sad vesele .. >:-)

VL
VL
????
19:03 27.01.2013.

Sljedeći EP će se igrati u Danskoj. Ne želim biti u kože Španjolcima kad nalete na Dance. A našima bi bilo pametno da si naštimaju utakmicu s Danskom NAKON što Danci budu odigrali sa Španjolcima. U tom slučaju ih dobivamo 100%.

VL
ML
mladaklada
19:09 27.01.2013.

Eto, opet se ponavlja, ili prikazujemo najljepšu igru, ili izgubimo samo jednu utakmicu, ili jedino mi pobijedimo budućeg prvaka u prvom krugu turnira itd. A onda smo sretni da smo barem uhvatili broncu. I izliječili kompleks Francuza. Pa stekli novi od Danaca. Ova medalja je nedvojbeno veliki uspjeh i čestitam dečkima, ali kad ćemo jednom otići taj korak dalje i opet stati na najvišu stepenicu, kamo i pripadamo?

VL
MA
mamuti
19:13 27.01.2013.

bitno je doci do cilja, a nasi to jos nisu skuzili tko pita

VL
DU
Deleted user
19:28 27.01.2013.

Svjetsko prvenstvo je završeno. Svaka reprezenatcija promatrati će ga iz svojeg kuta gledanja. Navijaći jednako tako. Ostaje zaključak - jedno od najlošije organiziranih Svjetskih prvenstava od kada se igraju. Više improvizacija nije planiranja. Nije bilo slučajno da je Svjetski rukomenti savez prije godina dana raspravljao o tome španjolcima odzeti održavanje turnira. Cijeli modus turnira je prerađen, ali ljudi koji su to radili nisu to dobro učinili. Prvenstvo je prekratko za broj utakmica koje moraju odgirati momčadi. Do finala 9 utakmica. Zdravlja igrača svakako se dovodi u pitanje i opasnost no to očigledno nikoga ne zanima. Kroz cijelo prvenstvo provlaći se suce iz zemalja koje rukomet igraju samo sporadično pa je ponekad bilo i vidljivo da sami suci ne znaju pravila rukometne igre. Sve bi to trebalo mijenjati ali mićni njemački savez sve koči i ne dopušta one promjene koje su doista nužno potrebne.

VL
DU
Deleted user
19:34 27.01.2013.

Za Hrvatsku je ovo Svjetsko prvenstvo bilo uspješno. Istina, nismo bili u finalu no ipak smo odnijeli medalju. Nije zaltna ali ipak nešto "sjajnija od obićne bronce". Pobijedili smo na tom turniru nove Svjetske prvake, demontirali moćnu Francusku i u jednoj "crnoj rupi" izgubili od Danske. Unatoč tome vidjelo se da je smjena generacija započeta i na Europskom prvenstvu slijedeće godine u Danskoj opet ćemo igrati veliku ulogu. Hoćemo li do tada riješiti se i "plufinalnog kompleksa" vidjeti ćemo. Na ovom turniru riješili smo se francuskog kompleksa" i to je već nešto vrlo pozitivno. Nadam se da će nam jednom i uspjeti vrijeme priprema produljiti na bar 20 dana. Današnje finale je pokazalo da svka vrhunska momčad može doživjeti svoju "crnu rupu" a danas je red bio na dancima. Šteta što su nas pratile tolike povrede i zdravstvi problemi igrača. Na kraju nismo imali dovoljno iskusnih da bi se bolje mogli plasirati. Budućnost nam ne izgleda loše, naprotiv - stručnjaci poput Goluže i njegovog strčnog stožera dati će najbolje od sebe. Uvjeren sam dobro će to oni odraditi. Naravno ako ih se pusti u miru raditi.

VL
SA
samograd
19:48 27.01.2013.

neka su ih spanjolci rasturili ,mi bi ih zgazili da su nasi bili odmorni i bez ozljedenih ! ta skandinavska napuhanost i superiornost malo iritira,

VL
KO
koza2
19:51 27.01.2013.

Svaka reprezentacija je imala slabu utakmicu,naša je bila protiv Danaca....Iako mislim da se i Goluža izgubio u toj utakmici,zaboravio je da imamo Vorija...Teško podnosi presing kada gubi par razlike,pa se malo pogubi...To mu se desilo i prošli put kada je zaboravio da ima i Balića,koji je do tada bio odličan....Nadam se da će ovo malo iskustva koje je dobio,biti od pomoći za drugi put...Čestitke svima ,biti treći nije sramota već čast i ponos za cijelu naciju...E da se svi bore kao oni,mi bi bili zemlja blagostanja,a ne blago sr*nja kao sada....

VL
OB
-obrisani-
20:00 27.01.2013.

Kukavni danski izbornik trebao bi nazvati majstora Golužu da mu otkrije tajnu kako pobijediti Španjolce!

VL
OB
-obrisani-
20:12 27.01.2013.

Sargu, pišeš besmislice, Skandivanci su nas Svemirci! Sjeti se samo kako su se Danci ponašali nakon one sramotne Ćirine predstave s drugom momčadi protiv Portugala na EP-u!

VL
LI
list68
07:37 28.01.2013.

Ma o ćemu vi pišete? I Španjolska je za nas "svemirski brod", ali oni su u utakmici protiv nas kalkulirali, tj., pustili, jer su htjeli izbjeći Francuze, jedino njih su se plašili, no pokazalo se , neutemeljeno. No samo nerazuman čovjek je nezadovoljan osvojenom "Broncom".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.