Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava dominacija

Španjolska demolirala Dansku 16 razlike i osvojila naslov

Španjolska - Danska, finale (1)
Reuters
27.01.2013.
u 18:48

Španjolcima je ovo drugi naslov svjetskih prvaka, a Hrvatska je jedina reprezentacija koja se može pohvaliti da je uspjela pobijediti prvake

Rukometaši Španjolske novi su svjetski prvaci. U prepunoj dvorani u Barceloni u potpunosti su demolirali nemoćnu Dansku, na kraju je završilo 35:19.

Od samog početka utakmice vidjelo se da Danci neće moći parirati poletnim Španjolcima, već na samom otvaranju utakmice domaćini su poveli 3:0 i do kraja susreta konstantno povećavali prednost. Na poluvremenu je bilo 18:10, a na kraju su Španjolci pobijedili s najvećom razlikom u povijesti finala svjetskih prvenstava.

Čak 11 španjolskih igrača upisalo se u strijelce, a najbolji je bio Cañellas sa sedam pogodaka. Valero Rivera, izbornikov sin, postigao je šest pogodaka, a Arpad Šterbik zaključao je svoja vrata i skupio 14 obrana.

Španjolcima je ovo drugi naslov svjetskih prvaka, a Hrvatska je jedina reprezentacija koja se može pohvaliti da je uspjela pobijediti prvake.

>>>Duvnjak u idealnoj sedmorki turnira, Hansen najbolji igrač

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
19:09 27.01.2013.

Ocito da su spanjolci pustili hrcate da ih dobiju u skupini i tako odmorni cekati da eksplorijaju u finalu. Mi smo sbog fair playa okoncali s broncom. Dobro je da smo izgubili protiv danaca jer izbrukali bi se i mi u finalu. Zapravo jake ekipe koji su domacini ne gube finale. To se samo desava balkanske ekipama. Slovenija kod kuce je bila srebrna na EP 2004, Hrvatska na SP 2009 i Srbija 2012 na EP.

GR
grabice
19:23 27.01.2013.

.........svaka čast španjolcima ali .... ..........dobar raspored jedna teška utakmica u grupi,,,,,i to je to... .....sljedeće godine je europsko.. ....danci će naštimati sebi laganiju grupu i križanja i tako redom... .....naši kao nekad dinamo moraju sve dobiti da bi bili prvaci.... ......ali oni jesu prvaci skinuli su francuze koji su i danas sigurno najjači.... ......a tko drugi bi ih i mogao skinuti..

ožob
18:58 27.01.2013.

Čestitke Španjolskoj što je osvetila naše dečke.Sada će svi oni pametni koji su pljuvali po našim dečkima i po Goluži zavezati.Danskoj se dogodilo isto što i nama protiv njih,ali to je sport.Da igraju još deset utakmica za redom ne bii Španjolci dobili niti dvije.Sada im stvsrno treba ćestitati jer su najbolje zaigrali kad im je najviše trebalo.Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije