Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Španjolci tvrde: Subašićeva obrana nije regularna, sudac je trebao ponoviti jedanasterac!

Subašić
Foto: Marca.com
1/7
22.06.2016.
u 10:35

"Mnogo je kontroverzi oko Subašićevog obranjenog jedanasteraca. Vratar Hrvatske bio je gotovo dva metra ispred linije. Hrvatski igrači su ranije ušli u šesnaesterac, a među njima je bio Jedvaj koji je izbio loptu nakon Subašićeve obrane", piše Marca.

Velika pobjeda hrvatske reprezentacije nad Španjolskom odjeknula je u svjetskim medijima. Strani novinari hvale vatrene, a španjolski sportski dnevnik Marca jedan je tekst na portalu posvetila neiskorištenom jedanastercu Sergija Ramosa za kojega tvrde da je trebao biti ponovljen.

"Mnogo je kontroverzi oko Subašićevog obranjenog jedanasteraca. Vratar Hrvatske bio je gotovo dva metra ispred linije. Hrvatski igrači su ranije ušli u šesnaesterac, a među njima je bio Jedvaj koji je izbio loptu nakon Subašićeve obrane", piše Marca.

No, Marca je u tekstu "zaboravila" navesti da je sudac Kuipers poklonio jedanasterac Španjolske i da nije bilo prekšraja Vrsaljka na Davidu Silvi.

"Hrvatska nas je odvela na tamnu stranu", navodi AS koji hvali Hrvatsku:

"Hrvatska ima igrače koji su čvrsti i kvalitetni. Treba istaknuti Srnu, Perišića, Kalinića i Rakitića."

"Hrvatska je šokirala Španjolce što za Italiju znači repriza finala Eura iz 2012.", piše talijanska Gazzetta dello Sport.

"Kasni pogodak Ivana Perišića pomogao je Hrvatskoj da osvoji prvo mjesto, a Sergio Ramos je promašio jedanasterac", navodi britanski tabloid The Sun.

>> Hrvatska je zrakoplov koji juri na mlazni pogon i para uši svim reprezentacijama na Euru!

>> Hrvatskoj je otvoren put do finala! Izbjegli smo Njemačku, Italiju, Španjolsku, Francusku i Englesku

Je li sudac trebao ponoviti jedanaesterac?

Komentara 144

DU
Deleted user
10:56 22.06.2016.

A nisu se osvrnuli na činjenicu da jedanaesterac uopće nije postojao. Osjećao je to i sudac pa je progledao kroz prste.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:53 22.06.2016.

Glupani, dali su se upitali dali je jedanaesterac bio dosuđen pravedno pa onda možemo raspraviti daljnje postupke. Bravo vatreni i hvala za ovu sreću koju ste nam unijeli u naša tmurna srca. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
10:53 22.06.2016.

Tocno da je krenuo ranije, vrati par minuta snimku pa neka vide da im je sudija poklonio 11 metara takodje, a ako idemo jes natrag sa snimkom vidjeti cemo da je nas zakinuo za 11 metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije