Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sergije Krešić
Povratak na članak

Španjolci su goropadni, bez Luke su nam šanse vrlo male

Mnogi su uoči početka Eura sumnjali u mogućnosti Španjolske, ne zbog kvalitete igrača, već zbog umora koji je posljedica španjolskog finala Lige prvaka, no furija je u prva dva kola demantirala skeptike

Komentari 6

Avatar Bud Humski
Bud Humski
23:18 19.06.2016.

Ako cijeli tim toliko ovisi o opjevanom Luki Modricu, onda je najbolje da predaju utakmicu Spanjolcima i vrate se doma. Ovog pretjerivanja je stvarno previse, kao da nitko u timu ne zna igrati nogomet osim Modrica! Tim u kojem igraju igraci Barcelone, Reala, Juventusa, Intera... ne zna igrati bez Modrica! Hrvatska je na SP-u u Francuskoj '98 uzela trece mjesto bez jednog od najboljih svjetskih napadaca u to vrijeme Alena Boksica, i de facto bez jednog od boljih svjetskih igraca opcenito Roberta Prosineckog koji je igrao jako malo, a sad ne moze bez igraca koji asistira i zabija po tri puta u sezoni! Otkacite vise sa tom idolatrijom papci ispranog mozga.

VL
DC
DC
23:14 19.06.2016.

Spanjolci su toliko dobri da su nam na proslom EP morali dat gol iz ofsajda da bi pobjedili, sansu utakmice je imao Rakitic a sudac nije svirao penal na Corluki...

VL
LS
Lepi.S
20:53 19.06.2016.

Dečec Perišić je naš glavni igrač i jači smo mi od Španjolske!

VL
CR
Crafter
09:12 20.06.2016.

Po čemu mi nismo goropadni? Španjolcima je samo ušlo protiv Turske ono što nama nisu vratnice dale u prvom kolu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.