Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVEN RAZLOG

Španjolci se raspisali o tome da je Modrić zadnji otišao sa stadiona u Sevilli. Ovo je pozadina priče

LaLiga - Sevilla v Real Madrid
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/7
22.10.2023.
u 08:17

Španjolski El Pais donio je izvještaj o tome kako je Sergio Ramos proveo u svlačionici Reala čak 45 minuta poslije susreta

Nogometaši Seville i Real Madrida odigrali su 1-1 u utakmici 10. kola španjolske LaLige na gotovo do kraja ispunjenom stadionu Ramon Sanchez Pizjuan. David Alaba postigao je autogol, a Dani Carvajal postavio konačan rezultat od 1:1, dok je naš Luka Modrić u igri sudjelovao od 67. minute. 

GALERIJA Luka Modrić na zimu pojačava Manchester United?

LaLiga - Sevilla v Real Madrid
1/13

37-godišnja španjolska legenda Sergio Ramos prvi put je zaigrao protiv Reala otkako je 2021. godine napustio Bernabeu i potpisao za francuski PSG. Španjolski El Pais piše kako je Ramos čak 45 minuta proveo u Realovoj svlačionici kako bi se podružio s bivšim suigračima nakon dužeg vremena. 

El Pais dodaje da se Ramos najdviše družio hrvatski kapetan Luka Modrić. Ramosovoma obitelj i Modrić zadnji su napustili stadion poslije utakmice. Potvrdile su se tako najave u kojima su Španjolci dvoboj Modrića i Ramosa nazivali dvobojem braće. Njih dvojica su veliki prijatelji još otkad je Modrić 2012. stigao u Real i zajedno su provodili praznike. 

VEZANI ČLANCI:

Očito su ostali u vrlo dobrim odnosima i nakon što više ne igraju u Realu. 

Komentara 5

T2
Tomo_20
09:14 22.10.2023.

I sta sad ako je zadnji napustio pusti te covjeka!!!

DU
Deleted user
13:36 22.10.2023.

opet laze dosta vise

XY
XYZ52
14:38 22.10.2023.

Htio je jos igrati ali su ga prekinuli. Gadno je kada udjes tek u 67. minuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije