Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiva i Makedonija

Španjolci razbili Bahrein, u nedjelju ih čeka Island

Ferran Sole
Foto: DPA/Pixsell
11.01.2019.
u 22:10

Ferran Sole postigao je sedam golova za Španjolsku, a isti učinak su kod Bahreina imali Mohamed Habib i Husain Al-Sayyad

Aktualni europski rukometni prvaci Španjolci bez problema su ostvarili pobjedu u svom prvom nastupu u skupini B na Svjetskom prvenstvu, u kojoj se natječe i Hrvatska, svladavši u Münchenu Bahrein s 33:23 (16:11).

Ferran Sole postigao je sedam golova za Španjolsku, a isti učinak su kod Bahreina imali Mohamed Habib i Husain Al-Sayyad.

Ranije u petak status favorita u ovoj skupini opravdale su i Hrvatska te Makedonija. Hrvatska je svladala Island sa 31:27 (16:14) dok je Makedonija bila bolja od Japana sa 38:29 (18:13).

Hrvatsku su do prve pobjede predvodili Luka Stepančić s osam i Luka Cindrić sa šest golova, dok je Aron Palmarsson postigao sedam pogodaka za Island.

Kod Makedonije najučinkovitiji je bio Kiril Lazarov s osam pogodaka, a Jin Watanabe je bio najbolji kod Japana s pet pogodaka.

U drugom kolu ove skupine u nedjelju će igrati Makedonija - Bahrein (14 sati), Hrvatska - Japan (16.30 sati) i Španjolska - Island (19 sati).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije